[七宗罪][籃球][玄幻][打鬥冒險]《命運籃球》

1001 回覆
430 Like 9 Dislike
個頭比籃球打中再係地下拖出血痕
何等的力氣

真係好顛
啱啱睇翻第一章 樹靈係奪舍失敗 係咪先生救咗文煌?
btw子爭鷹該訓左 大家等聽朝啦

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

啱啱諗起都似 但係唔係話得亞巴頓集得齊所有靈魂碎片咩?
留明
btw有無人覺得最型嘅主角係聚丙烯
個頭比籃球打中再係地下拖出血痕
何等的力氣

真係好顛

濕濕碎

乜故黎?

乜故黎?

性愛學校
文煌咁屈機法諗起江河一個四原素炸死晒班入道階

屈?未開始

想知有幾屈機,同埋7罪入面係咪憤怒最強??

in單春we trust
九域開頭圍攻禁制單春都有leader feel

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

可能都會無意中爆d力量
between我覺得佢最後會食埋樹靈
無講明奴隸要絕對聽從主人說話咩
無講明奴隸要絕對聽從主人說話咩

無,不過主人處死奴隸,奴隸唔可以反抗
奴隸視為一種「資產」
舊讀者留名
等緊子爭兄出書
又要恢復4點追文日子
番學辛唔辛苦

出完混沌應該唔會再出住啦
6月開學,project好煩

乜故黎?

母術學校,短篇甜故

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

別西卜都齊左啦
定係最後個個都齊

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

別西卜都齊左啦
定係最後個個都齊

咁咪重演悲劇
eva係鷹該亞巴頓第一終戰整嘅?
Lm
係紙言應該點順序睇

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

別西卜都齊左啦
定係最後個個都齊

齊?
Lm
係紙言應該點順序睇

無特定,跟時序就:混沌,嗜血,籃球,九域
幾時有返正評加更
最多我唔瘋狂推post
今次會係邊個幫憤怒升神五 單春定先生
今次會係邊個幫憤怒升神五 單春定先生

先生應該間接

唔關先生事

應該係好似徐丹青咁
有危險魔王會幫手?

別西卜都齊左啦
定係最後個個都齊

齊?

唔係佢條女比左三成靈魂徐丹青
徐丹青打左入風景海身上咩
舊讀者留名
等緊子爭兄出書
又要恢復4點追文日子
番學辛唔辛苦

出完混沌應該唔會再出住啦
6月開學,project好煩

即係完左憤怒會出番混沌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞