我整左隻game係Steam上左架 但身邊啲人叫我打份工算

1001 回覆
6037 Like 40 Dislike
有夢想,又肯去追夢,唔好放棄,人生淨係得一次
幾得意
支持下
睇左trailer
係幾正wor
其實係Java script定java
留名等睇上雜誌食明星

btw我電腦壞左十鳩幾年
玩唔到
支持!
去外國啦
加油
巴打有心有力,支持支持!
做非手機遊戲的確唔係一件易事~
小弟都因為想造自己遊戲作品而奮鬥當中,
如果樓主有咩想交流既都可以聯絡我地傾下
https://www.facebook.com/GamestryLab/
借個位宣傳一下,我地團隊整多人合作對戰既party game,
但過去呢年大家都唔太有心情同FD約出黎玩之類,都好難做宣傳等等...
但我地都都唯有繼續開發更新,
呢個星期岩岩就有新既角色同模式推出,
而家仲做緊更新特價優惠,
希望大家都可以多多支持,唔買都幫手Wishlist下
接近100% made in Hong Kong (除左少少音樂有日本朋友幫手參與)
https://store.steampowered.com/app/1069750/Balance_Breakers/
打搞哂
嘩 堅
好感動
好勁啊 支持
唔洗理人點睇。人生在世,冇咩幾多年畀你追求夢想

成功失敗唔係最重要,最重要係你曾經追過。

到你有仔有女有家室,回頭再望望當年咩夢都冇追過,宜家有負擔,追夢對你已經遙不可及嘅時候,你就會後悔...

利申:過來人
推!勁啊
癡撚線 一條友揼成個game
樓主你留個link比人買啦
我明
曾經因為一啲原因接觸game maker(對你哋嚟講應該好易上手)
自己嘗試整一隻game仔
中間好多位會卡住r爆頭
加油
加油
有夢想既年青人
推!
所以india game要講創意

你同人一樣 人地冇必要簡你
會唔會搵人幫你整過條trailer
好trailer 好緊要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞