我整左隻game係Steam上左架 但身邊啲人叫我打份工算

1001 回覆
6037 Like 40 Dislike
加油!支持
睇左段片 買左啦
支持香港遊戲
推咗先
加油 係香港地仲有夢想 然後仲要願意去追夢
香港獨立游戲一定係好嘢喇
唔一定要為錢做既 當為咗自己人生留低一啲legacy都值得做啊 出色既驚都收唔翻個cost 咁更加應該支持啦 支持到佢哋收得翻為止
唔打機 幫推
如果有心既 我都可以俾D經驗或者建議你
歡迎你係我個facebook page pm啊
唔好睇小自己啊!!!!!!!
樓主加油啊!唔好放棄!唔好比負能量影響!
真made in Hong Kong
加油呀 香港未必係你發展嘅好地方 希望你可以再接再厲 他日做隻香港嘅遊戲
我唔識玩呢啲game,但睇得出你好有熱誠,加油呀。要相信自己。game 界無疆界,宜向國際線發展。加油!
可以試下上kick starter集資
起碼維持到每月基本生活先
當然上kickstarter唔係咁易
人地會睇你整過咩game, 背後團隊有乜人
而且kickstarter收左錢就要趕進度, 冇咁自由
但係寫game好多時係做做下先有新靈感
只要隻game 好玩,用咩文都有人玩,以前d 日文game都多人玩,當然rpg 類就無得好講
呢個係好開始,sorry 無pc, 仲可以有咩方法可以支持你?
雖然咁講好過分,希望樓主可以開發到有本土文化嘅game
巴打同路人 可以加個telegram傾傾?
https://t.me/Magicasahole
睇畫面唔錯

幫推幫買

我知香港係個唔容許發夢的地方,但如果有人咁窮點都要發落去,就陪佢癲下啦
留名遲d玩
畫風幾正 有冇多啲detail
到你大左。問你依生人做過d咩

鬥搵得多定係market launch 過隻game威?

加油bro
唔好放棄
加油啊大木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞