做緊/考緊 政府 ws/aiow/acw/to/so/absi 入黎(17)願offer god 歸大家

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
你加左人工高唔高過to先
本身起mc度做site eng而家入hyd ws2
WSD WS2(Civil) , BD SOB Offer god
比我揀都會做番mc ,如果有ws1同to offer 就唔同講法
Site eng 人工幾多? site eng呢個title 係升左既?定係升senior site eng?
有時學歷唔係最重要,meet 到見工個requirements 就得,最緊要係識得多野,我舊時mc 有個人無讀過大學,但佢d 英文真係好撚勁,問番佢佢話佢以前做靚仔個陣係英國佬,法國佬d 公司做,為左上位自己學左好多工程野同英文
mc 就通常ae 升site e 既,但叫就叫site e 唔同公司個人工都可以差好遠,20k 到40k 都有,都係掛名title 黎,最緊要係個人工有幾多
2x k
升sub agent
收到信 bd extend左半年
Lm
厚城TOS offer god
LM
Hyd to offer god
Hyd to call me plz
hyd to offer god
housing civil ws1 god
bd so offer god
housing civil ws1 offer god
升完3xk頭定尾?
如果係尾你轉ws2減好多人工喔
我呢d廢柴加一雞對於我黎講已經好多title 對我黎講其實唔係好重要,有糧出就得啦。其實我想入wsd多d,因為我驚入hyd係做狗仔隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞