做緊/考緊 政府 ws/aiow/acw/to/so/absi 入黎(17)願offer god 歸大家

1001 回覆
6 Like 13 Dislike
Hyd to offer god
offer god
offer god
其實有心考既人會將呢17個post爬晒佢啦
呢個好笑
然後幾年後你就係嗰個
個陣我真係用Google search 番四大係邊幾個部門
師兄介唔介意講下自己咩背景?做左幾多年野咁?

當年做左10年野先考到ws2
唔明而家個個做左1-2年就考到政府
有d fg都話考政府
不過可能係我廢啦

利申:EMA撚
咁睇黎我白紙有得IN 厚城TOS已經算係奇蹟黎
房屋 水務 機電工程 路政
係咪呢4個
依家WS都要落水
做左五年幾野,有三年係mc 到做,而家做緊RSS WS 2,自問自己係懶人同埋唔係醒目仔,係mc 做都唔會撈得起,咁岩個陣公司無野做,又搵到份RsS ws2 就做到而家,to 個d 野好多都唔熟,始終自己係做開foundation 野,to 又唔會點問foundation 野,開唔正我個範數,又唔知to 會問乜,所以次次見唔同既to 都收皮多
ws個max好低,盡力爭取入職後轉職
咁你應該去入紙厚城既TOG,可能岩你
厚城都有唔少LDBP既野,呢D應該開正你個範
我以前去厚城實習都係做LDBP,都唔錯架
而家份ws1 waiting 越諗越危,除非佢肯extend 到下年年尾,唔係既話都係收皮多,聽呢到位巴打講都唔知請唔請到十個人,我又排10打後,要前面好多人唔要offer 先有機會,越諗越灰,疊埋心水完約做廢青算,而家出面RSS WS 又少合約
我而家好似巴打你咁,見岩就apply 架啦,睇下會唔會有一次撞得中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞