[懷舊年經] 仲有冇手足想玩RO仙境傳說私服?? (2)

994 回覆
19 Like 5 Dislike
ro個世界好大資料好多
所有我哋得到嘅資訊都係慢慢睇返黎揾返黎
我開頭玩嘅時候都係咁打keyword揾韓仔片睇
所以先整合到頭幾個po個堆資料同片
但要享受個遊戲與其睇我啲整合 自己去揾去試去撞下版會黎得比較快
畢竟我上面啲嘢 都係濃縮雞精黎
一隻18歲嘅game又點會咁易比我幾句就綜合到
慢慢睇下啲裝同技有咩可能性啦 呢度好多奇怪裝
20matk嘅影響可以話係微乎其微
大概打多幾萬

我打唔係有加成嘅種族/屬性嘅怪都有200-300萬
+50%嘅話就大概可以打到500萬

你話你揀20matk定 50%

其實甲卡仲有另外一張滅絕古埃及王再泛用啲
因為呢隻game最多就係暗啊不死同惡魔嘅怪
但我真係買唔起 唯有用呢張 再個ro得兩張同類型種族屬性魔傷嘅卡
就係呢兩張
咁樣唔好玩的
真 個個都一樣好玩咩
所以唔會開裝
我想問
如果我比較喜歡玩一啲會一堆數字不停飛出黎既職業
係咪玩攻速魔力拳會跳得最快最密
例如以前係普攻獵 二刀刺
當然希望係兼顧到輸出
唔係得個快字
其實一堆技能會係咁彈數字出黎
只要技延夠就得
even法貓都得
我玩殘響秒7咗都可以啪啪啪啪啪啪啪啪
法忍又得 物忍又得
魔力拳玩嘅唔係輸出
係浪漫
1. 刷挑古換
2. 刷自創抽/收
3. 用影子鎚/高鎚
no
1. 古城挑戰頭冠個npc
白騎=物攻 變白騎=魔攻
2. 自創會有職業影子箱 其中黑夜修道院會出技能影子
所有影子都可以用影子合成/精鍊箱合出黎 見唔到係因為您唔好彩
起碼十個人先會打
公會call馬啦=,=
冇人幾丁友打自創
技能係開技能 eg. 殘響 火息 自然波 星塵 呢啲
魔力/貫穿/改良呢啲係非職業又非技能嘅 呢啲就要合出黎 一係買露天現成嘅
+7以上嘅就差唔多
以下嘅200-500可接受
推一推
你公會問or tg gp問
唔識玩刺
push一push
心震問ab
十字斬問菜
冇錢問Mac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞