【街頭策略|集思廣益】A:「你唔出係咪當手足condom?」B:「吓,你出係咪想送頭??」

90 回覆
66 Like 3 Dislike
係香港我諗武裝革命係最難做

至於道德感召,真係用道德去感召既我都同意出得七七八八,不過我覺得仲有其他方法可以感召埋剩低既人既,上面都有巴打問過關於光譜轉變既問題,第日有機會我都可能會出文講

辛苦你了,處於運動低潮唔單止要顧唔同戰線,所有人仲要顧埋心理低潮,大家都辛苦了
請人幫手雖然講就容易,但係實際操作其實都好複雜,當然呢個都係一條可能出路,但需要更多討論
所以大家要努力打國際線,請人幫手既時候都要站係對方立場諗下點先可以令對方樂意幫手
其實佢地已經幫左好多手,舉個例,524定527其實都冇咩大衝突,都俾佢地捕捉到班狗向住走緊既平民開槍

同埋每個人都有責任,佢地都係同大家一樣為左公義而係自己既岡位出力,冇話邊個責任大D,大家都係盡做
老實講 出黎行就一定要
不過你要思考行得黎唔會被咬
同埋做好被咬嘅心理準備
有個17歲被咬9次都繼續出黎
你有咁嘅心理準備未?

你未有心理準備 唔出 無問題
不過唔好話人去送頭
手足係出面 你仲可以做好多野
幫手認人 做文宣
有心嘅 總有野你係可以做到!
有用
同意呀手足 見好多人都冇目的咁企
push
pish
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞