cccu相認po #9 完sem相認

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

有冇人識OR critical path呀
crash乜crash乜係咩嚟

我係睇YouTube學。。。上堂冇聽到

聽咗都唔知up乜 得early start嗰d識

Crash啫係Accelerate個project進程

A巴tion好勁

邊夠你玩啊ed

兩位教下小弟好嗎

順便教埋我得唔得?好多唔識

求星期二開班教下人
有冇ching 都會放榜返去幫手做helper
有錢收

有咩做

幫手收集成績表/個人資料

我報asso嗰陣都冇人理我嘅
有錢收

有咩做

我係放榜日去
有錢收

有咩做

我係放榜日去

你有冇報helper
有錢收

有咩做

我係放榜日去

你有冇報helper

有得報咩而家
Airport management 6-7有牌溫
連埋tutorial勁多野
Exam近4成分就係呢一課到

原來仲有5日就考or

原來仲有5日就考or 點解時間過得咁快

你擾夠未

你擾夠未

Year1想問問OM依科exam long quest個到話係6題入面簡4題黎做,咁個6題長問答係唔係每一題都唔同chapter咁出 因為最尾個3科無上到唔識 淨係求拎B
Year1想問問OM依科exam long quest個到話係6題入面簡4題黎做,咁個6題長問答係唔係每一題都唔同chapter咁出 因為最尾個3科無上到唔識 淨係求拎B

B-都係B

你擾夠未

識玩 當所有人溫緊OR同Kenny你爆句咁既野黎擾亂人

最尾個chapter通常考MC架咋
佢主要考返之前嗰啲topics既
不過有一條會係尾2同尾3嗰課
印象中唔係好難

最尾個chapter通常考MC架咋
佢主要考返之前嗰啲topics既
不過有一條會係尾2同尾3嗰課
印象中唔係好難

Thank you

你擾夠未

識玩 當所有人溫緊OR同Kenny你爆句咁既野黎擾亂人

咁我走先
今日返德福fast print 同lib都爆哂人 個個人都喺度趕緊cge 2000 proposal

同埋Social Research

Social research尋日dead喎

今日返德福fast print 同lib都爆哂人 個個人都喺度趕緊cge 2000 proposal

同埋Social Research

Social research尋日dead喎

你究竟係邊個?
自組AC2溫書團
自組AC2溫書團

自組AC2溫書團

有錢收

有咩做

我係放榜日去

你有冇報helper

有得報咩而家

琴日報咗
有錢收

有咩做

我係放榜日去

你有冇報helper

有得報咩而家

琴日報咗

報晒全部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞