cccu相認po #9 完sem相認

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
你地啲group present完哂未?

珍惜生命 遠離CCUOW

Exam都黎緊 仲有present ?

屌 咪理條傻仔啦

Exam都黎緊 仲有present ?

屌 咪理條傻仔啦

收皮啦

收皮啦
今日冇溫過書
就嚟要返去study tour meeting 好期待
去搵hihihihi先

點搵

Study tour meeting 做啲乜

利申:下年7-8成機會讀cccu,想取下經

call g

其實係去玩
去搵hihihihi先

點搵

gay

諗住望下你地果面嘛

你真係咁得閒㗎?
以後深潛啦

好啦認真啦
一直鳩吹,我無離開過Oval

真㗎?
因為我真係坐喺當眼位置

真呀,我得鬼閒係圖書館周圍走搵你咩
聽朝有份不多於6 pages A4紙既功課要交,我岩岩先開波

same here haha LTMER ?

Who are you?

one of the LTMER lo haha
仲未做完啊屌
can't hold it back anymore

等我帶你地9遊韓國啦
做緊social research揮手區

me 2 who 3

輕鬆啦

輕鬆啦

你真係咁得閒㗎?
以後深潛啦

好啦認真啦
一直鳩吹,我無離開過Oval

真㗎?
因為我真係坐喺當眼位置

真呀,我得鬼閒係圖書館周圍走搵你咩
聽朝有份不多於6 pages A4紙既功課要交,我岩岩先開波

same here haha LTMER ?

Who are you?

one of the LTMER lo haha
仲未做完啊屌

你係L定T?

輕鬆啦

我應該知你係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞