cccu相認po #9 完sem相認

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
趕個死線先明咩叫豬一般的隊友 激死我

唔好唔開心啦

嘩秒覆喎你
我黎緊要做既野係將ppt既內容轉返做個書面報告
點知個groupmate真係同我直接將啲slides cop返落個word到就覺得自己做左野 title嗰啲乜9都唔highlight返
媽啊我真係想暈低比佢睇.......................

有冇做過ppt/word

你係咪讀IT

IT份proposal完左啦
10:31
中日韓多野到咁 點溫

岩岩起身

唔好唔開心啦

嘩秒覆喎你
點知個groupmate真係同我直接將啲slides cop返落個word到就覺得自己做左野 title嗰啲乜9都唔highlight返
媽啊我真係想暈低比佢睇.......................

Proposal 我仲未開始做
好彩deadline extend咗 我仲整緊片
灰機中
灰機中

做咩灰

唔好唔開心啦

嘩秒覆喎你

做緊中挑 仲有份2000 ddd打算放棄

唔好唔開心啦

嘩秒覆喎你

做緊中挑 仲有份2000 ddd打算放棄

中挑easy

岩岩起身

俾你發現左𠻹
中日韓多野到咁 點溫

其實真係盡記,臨尾果堂好似有考試範圍㗎嘛
利申 上個sem讀,essay 60分project唔知乜grade考試臨考前一日半溫,咁都有B+
中日韓多野到咁 點溫

利申 上個sem讀,essay 60分project唔知乜grade考試臨考前一日半溫,咁都有B+

日本佬好少出韓國野 印象中都係出d日本文化 yasukuni shrine之類 同埋少少歷史咁

essay 5字頭靠exam拉番A+
中日韓多野到咁 點溫

日本佬好少出韓國野 印象中都係出d日本文化 yasukuni shrine之類 同埋少少歷史咁

相對上係出日本野多,我印象上個sem有出過釣魚台,孫中山,食物同唔知咩條約個名(果條唔識sosad)
仲有family果課都出得幾多,啲咩家庭用品既日文定韓文串法
好大雨
中日韓多野到咁 點溫

相對上係出日本野多,我印象上個sem有出過釣魚台,孫中山,食物同唔知咩條約個名(果條唔識sosad)
仲有family果課都出得幾多,啲咩家庭用品既日文定韓文串法

臨尾個堂冇講範圍
tutorial note係咪都要溫下?
中日韓多野到咁 點溫

exam淨係溫左三份ppt就去左考 記得佢上次有考啲條約名,咩馬關條約呀嗰啲 仲有啲日本將軍名 建議你盡量記左啲日文名先
係佢份sample paper到出現過既mc有機會考返的 譬如問你邊個地方唔係日本領土
最後嗰part係寫tutorial主題既essay 有少少考你平時上堂有冇諗下野有冇自己見解 上個sem有一題係考北韓 依個部分就係考之前睇返tutor啲主題自己諗下有咩見解 應該夠做

利申 靠essay拉左條A返黎
好大雨

依度一滴都冇 不過係咁行雷
好大雨

巴打喺邊度
中日韓多野到咁 點溫

exam淨係溫左三份ppt就去左考 記得佢上次有考啲條約名,咩馬關條約呀嗰啲 仲有啲日本將軍名 建議你盡量記左啲日文名先
係佢份sample paper到出現過既mc有機會考返的 譬如問你邊個地方唔係日本領土
最後嗰part係寫tutorial主題既essay 有少少考你平時上堂有冇諗下野有冇自己見解 上個sem有一題係考北韓 依個部分就係考之前睇返tutor啲主題自己諗下有咩見解 應該夠做

利申 靠essay拉左條A返黎

好滾動 講得咁詳細
好大雨

巴打喺邊度

岩岩起身

俾你發現左𠻹

好大雨

巴打喺邊度

我想知屎提分巴喺邊

岩岩起身

俾你發現左𠻹

留意到絲打你好夜瞓
好大雨

巴打喺邊度

我想知屎提分巴喺邊

留明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞