[六四有相] 1989年6月4日,被坦克壓爛的屍體

611 回覆
729 Like 9 Dislike
六四之後,有個叫王炳章嘅人決心喺中緬邊境打遊擊戰,以武力推翻中共統治。
但可惜佢最後比人出賣,之後洗頭艇返咗支那…
推,不可以忘記
推,好多未睇過
要好好紀錄保存
打倒共產黨
天滅中共
佢話死咗幾百個
外媒估係過萬
佢哋一定話學生受外國勢力影響
睇到都覺得好撚痛
好心噏
如果香港有咁嘅情況,兒仔全部返瞓屋企啦
好勇敢
如果中共 WIN : 林卓廷會變"歷史罪人"
香港小朋友會戴住紅領巾日日咒罵賣港賊
下次出link得唔得...
軍隊3號夜晚開槍在先,中共自己d宣傳文都認係4號凌晨先有解放軍死,當時平民已經死幾百,見到咁情景點忍,當時d老解強行入城無乜隊形,有d開槍射人撞人嘅老解落單,最尾中共自己list出嚟死嘅解放軍10個都無,對比返平民係成千死。
你鄧小平叫得開槍屠殺就肯定有呢個結果,或者講佢就係想見到咁
好過8964成功咗,中國基建連追都冇機會
Push
信嘅都係弱智
有冇諗過畀人睇下caption有心理準備先開嚟睇呀
共產黨今時今日嘅經濟成就就算榨乾下一代資源而得嚟,依靠各類型嘅工業污染活動以及血汗工廠嘅換取短期GDP增長。
冇共產黨的確支那經濟發展係冇咁快,因為唯有共產黨做得出呢啲斷子絕孫嘅行為任何一個有人性嘅當權者都做唔出賣哂14億人民去血汗工廠做奴隸嚟換取短期經濟利益
佢地由細到大都係受洗腦教育,造假係一件易事
外國對中國嘅負面報道係抹黑,正面嘅係因為中國太強大
相佢會話你係移花接木造出嚟
Live佢會話你拍出嚟
總之所有唔好嘅,佢都會搵理由去反駁你
井底之鞋,放佢出去會覺得你另有目的,佢都仲係覺得井底睇到先係最真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞