[六四有相] 1989年6月4日,被坦克壓爛的屍體

611 回覆
729 Like 9 Dislike
大家都知道當年荷里活既水平去到邊,相片影片中又有咁多中國人面孔,以當時既技術根本冇可能做到咁樣 信果班係咪痴線冇腦
我睇唔到有人死左

壓到連人形都冇
咁成功左,中國解體,變成代理人政府或內戰,的確會窮過今日嘅。 畢竟如果當年成功咗就唔會有以後咁多基建, 血汗工廠都唔會做得起自然唔會發達。

好嘅就係有大好河山環境冇咁污染,大家一齊繼續耕田, 幫鬼佬痴下膠花整下玩具就過一世。
共產黨唔同一般威權政府,佢哋從來只係挾持住國家嘅恐怖分子。暴力係佢唯一能夠理解嘅語言,堅持和平手段只會比佢哋恥笑你懦弱。
唯有武力先有可能推翻呢個恐怖組織。六四失敗嘅原因,正正係因為當年學生冇武裝鬥爭嘅覺悟。如果唔係劉曉波話運武器入嚟嘅人係鬼、公然喺廣場砸壞槍械,1989年唔會變為一場單方面嘅屠殺
中國人便秘都係因為美國資本主義興起 快餐文化盛行搞到吸收唔夠纖維所導致的
放圖出黎都好
真係要接受現實啦香港人
睇圖都驚,驚乜鳩姐,我地敵人就係咁
只要我地一縮被爆頭嘅就係我地呀
呢啲就永遠都高清多圖
btw推
rip.
寧為肉碎,不作瓦存
大家都好天真以為中共有人性
香港人到依家汲取教訓啦;香港獨立真係唯一出路

但就係中國班小粉紅唔知點解可以接受到
之前twitter同班小粉紅嗌交/傾計佢地覺得六四學生係外國勢力煽動 心都灰
我見過有個女仔俾人用剌刀插肚
搬上三輪板車時一下倒水咁出血
車都未行個人已經無晒聲氣軟哂

人嘅勇氣真係迫出呢
唔怕死敢搬屍去抗爭
啱啱有人po咗張爆頭
Cls
雖然唔關我地事,但要知道中共惡行就要廣傳,免得下一代都唔知真相
你真係on9仔黎
真相係要光明正大
呢批相我都第一次見支那說好的無死人呢
好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞