特朗普其實已經好仁慈!

93 回覆
133 Like 28 Dislike
push
push
無嘅,但我估侵侵唔會再講 President Xi is a good friend of mine啦
死左10萬人 仲玩膠俾人屌死佢
侵侵無定向風,應該一出就好撚硬,小心
我仲等緊中共講乜,好似今日仲未見人
侵侵當然唔會講得咁死,已經擺晒姿勢可以唔要香港呢個地方,但係都要俾自己友走人
反而中共玩唔玩得起,依家鬥緊大
如果真係講晒出黎,班記者熱到中暑都未聽完
印度同中國開戰嘅話,美國至少唔會企中國一邊囉
push
最辣係美國會唔比再出口敏感科技比香港,獨立關稅地位其實係確保香港可以收到呢啲高科技,香港就利用呢樣嘢將芯片呢啲零件轉口運上支那,獨立關税地位失去最大件事其實係呢樣,支那之後真係可以自煮燃發
本來高科技呢家嘢係第二階段中美貿易談判傾嘅,依家真係凍過水,侵侵一聲令下中國公司唔可以進口某d高科技零部件,或者某d software唔再受支援,咁到時就自煮燃發,學任正非話齋,用300年時間慢慢追上嚟囉
中共可以控制who
退出who削弱咗中共影響力啦
大佬呀,佢而家選票第一,但國內都唔知點settle, 講得太多真係會比市民覺得不分輕重ga
今年侵侵真係好黑仔
唔好比佢停,搞足佢一年比佢試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞