Trump份稿我覺得最正係尾段,睇到眼濕濕

338 回覆
3149 Like 16 Dislike
簡單講
97移交個陣
全世界都好樂觀咁希望香港會慢慢淨化中國,令中國民主化,而唔係中國慢慢赤化香港

香港其實就係一個實驗城市
係民主國家嘗試以一個繁榮穩定嘅城市作榜樣,令中國慢慢向民主意識形態改革

而家好明顯係失敗左
但好可惜,蠍子始終都係蠍子
外國人太唔了解中共同中國人DNA
寫中曬香港人心入面嗰句

民族自強 香港獨立

你自己加咋喎
唔係唔了解
係估唔到殺出個習帝出黎姐
鄧路線係江胡都無點大改
依家係習完全要重返毛路線
做得總統民膽,千中選一啦。
世界太輕視共黨既邪惡,推完香港去死仲要提供溫床俾呢股邪惡勢力成長,直至大到威脅埋全世界,算唔算係自作孽
比老毛更痴線
聽到o個陣嚇左一跳... heartfelt..
起下佢底
係未黑狗用左佢ac
賣左比五毛啦
If you don't want to learn in English, I think you can move to Greater Zhina Women's Bay Area immediately .
Push
成段唔夠200字都叫太多?
香港只有文書官員,每個都只係負責傳達上而下嘅命令
呢D帶有情感色彩嘅行文絕對唔容許起極權政體度出現
其實係老習唔識hidden中共醜惡一面
好彩有佢,全世界可以提早認清中共
如果唔係,最後中共實統戰全世界
但是支國人骨子裡的爭強好勝 唯我獨尊 世界之中已經決定左未來走向
一半正確
原意的確想中國跟上香港,但只限經濟
原意的確想50年不變,但冇話過1-49年不可不變
原意的確想經濟發展,但只限中共紅色家族

1989已拆穿了所謂「改開」,及後已有「救生艇」計劃,一有咩事棄黨棄國走人
Nmsl nmsl nmsl
佢比人偷ACC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞