[LOL]S10比賽討論區 (540)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
cvmax又要開大啦
點解你地唔跟我地訓練賽練習既方法行
慢慢打拎地圖資源
就用咁樣既方法都可以穩穩咁嬴比賽
你地咁樣鳩開人地 又可以對人地造成威脅咩
明明可以簡單嬴落既比賽 點解要咁樣強行送比人
點解你地又唔記得左嬴遊戲既方法
仆街唔知點解有聲
有乜好笑
牙ching 係咪冇睇琴日 同埋今日頭6場
有波團唔交雙招
有波鳩禁閃現
咁都唔差
幾時講明for fun
我覺得drx輸得仲樣衰過尋日skt囉
如果DRX贏到GENG既話 GENG應該幫佢輕鬆踢走JDG
我覺得first pick kalista 真係唔係一個好決定
係自己throw game同埋怪pick
中國係好少亂鳩咁Bp 中路洗撚玩坦咩

除非你成隻doinb咁
話就話for fun
其實都好重要
明明就係唔想for fun先加到咁高獎金
2隊都唔撚爭氣 屌
輸出太慢 無咁多時間比你慢慢打
其實點解而家好似得返果4隻ad pick咁 kaisa果d無人用啦?
理性諗真心想從簡就索性唔好搞tiebreak
講明用時間分名次
想要tiebreak我覺得唔應該要令名次較高既隊變成負擔夠重既一方

同埋唔似係for fun
for咩fun
根本就勁認真
輸打贏要 好on9
成班DRX頹到
doinb玩坦贏到
吹咩
其實隻特朗德點解咁高出場率?
drx勁既位係chovy keria d開戰
呢個陣比你完美開戰咪一樣打唔死人
好心chovy揀返d打傷害英啦
俾2個機會你 仲想點啊
怪就怪自己唔爭氣
咪輸打贏要啦
因為你只係睇到大後期冇力, 但冇力係因為前面滾唔開
玩kalista vs ez 個game plan一定係壓線拎資源拎下路視野主導權, 擴大資源,滾起, 5:0 果陣咪做到, 係後尾操作廢,打團送左前期滾起咪之後既團都輸

每隻英同組合有佢既打法,打唔到咪即係廢, 唔熟果隻英或者果個陣容, 冇得咁怪嫁wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞