[LOL]S10比賽討論區 (540)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
佢玩雷茲都出坦 點跟
呢個真係要問一問riot 點撚解AD可以見得人既得咁少
而家功能性既AD仲好用過爆擊流果d 除左呢4隻ad之外 後面排緊隊打下路既已經係鬥士同法師
之前覺得係for fun但啱啱睇咗下獎金多撚到就覺得LCK係真廢
有大陸仔參加既都好難for fun
一陣for fun輸鳩左比13億人屌到仆街
我從頭到尾都冇話想DRX贏
討論一個賽制既好壞都叫輸打贏要?
你閱讀理解U?
既然冇換人
DRX三個新仔 夏季再磨練吓啦
Keria 第三場開始都打得麻麻
有獎金點會for fun
本身係真係諗住for fun既
之後LPL個邊就話咁樣壓力太大唔想打
尤其doinb開埋名話唔想打
先加到咁高
呢個比賽無人想打
贏左就比人話for fun try hard,又無咩獎金
輸左就仆街囉
2邊民族都係唔輸得有仇恨既果種
邊一邊輸一定比自己友屌到仆街
正宗吃力不討好
冇咗MSI
氣氛差d
除咗theshy 送到傻都仲笑緊
睇唔到MSC有邊個唔認真
原來係咁唔怪得lpl啲BP咁穩陣 LCK都叫有啲新野睇下
獎金仲多過MSI 又冇咩獎金
Ching
佢msi同世界賽都係咁 佢真係享受遊戲
無論點都係輸doran, 睇到燥
farm 20分鐘, 1 tp就死, 第二個tp dump低chovy, 如果2個上, 3個下咁夾條龍位, 點都比到大壓力d, 可以慢慢望住黎食
點知佢落左下面變左做1上4下, 一teamfight就飛入中間, 食招殘血, 仲可以點打
kanavi起碼進進出出知自己做乜, doran係完全唔知自己做緊乜

仲要個comp除左kalista, 靠akali打ap傷....
同上路帝王一樣
Fun你老母,60萬美金叫冇咩獎金
仲高過某幾屆MSI獎金

即係G2 班人 俾FPX 3-0 都仲笑緊
但點會係唔認真
lck好多場都係前期有優勢
中後期throw返出去
用時間直接分名次都好唔公平wor
假設DRX每場都係後期贏
如果照時間分名次 咁佢直接出局wor
贏到咪得 你憑咩話我要打耐d先贏就要我出局
咪一個字廢囉,閃電狼以前夠場場lead
你講開先去睇
原來18msi 100萬美金
19msi 得返25萬
講到尾都係drx自己唔爭氣 打geng pick隊後期英farm足30分鐘一波團戰收皮呃機打咁
前期優勢滾得唔夠大 俾人地後期英打返上黎 直到無晒還手能力就完場
kalista就係要面對呢個風險 其實GENG如果唔係團戰開得靚 DRX都有機會打返贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞