Legends of Runeterra 符文大地傳說 (2) 8費無撚敵

964 回覆
5 Like 52 Dislike
咁樣既話巨石峰咪多其他陣營1隻英
同埋之前好似有語音檔leak
巨石峰出6隻英 pantheon無份
另外7隻新英就lulu shyvana riven trundle noc viktor tahmkench
應該黎緊7隻有1隻係其他陣營掛
再唔係呢7隻英全部都係舊7個陣營既1隻
但應該冇乜可能,咁樣巨石峰本身會斬開兩忽出
就係見佢斬得咁奇怪先好奇
同埋我見佢公告果度有一段
之後,每一個新系列會為每個區域帶來一名新的英雄,而每一次新擴充都會包含每個區域的全新卡牌。然而,在某幾次擴充內容中,有些區域的卡牌和英雄數量可能會多於其他區域。第三次擴充推出後,代表這批系列卡牌已全數推出,所有區域都會有相同數量的英雄牌,卡牌數量也大致相同。

所以應該係舊7區分開出
噢,唔知邊區咁幸運跟到巨石峰出先
目前睇我估 taric 應該靠支援次數升級,英雄法術就係比友軍法盾
俾人隱密,蠻王法術,備戰otk 左
T1 10 10 10 T2 攻擊 友軍減一費 備戰 對手投降
之前試過出10 10 下一 turn 體質加倍然後用暴行秒左人 又試過頭三turn 都有6 5 召回三隻手下,對手頂唔順投左,其實有四張我仲留咗一張喺手下turn 用
https://www.facebook.com/100286288031638/posts/347170700009861/

又多個類似抵制既法術出現
meta準備大變了
法盾係擋一次法術效果定好似fizz咁直接deny左張法術?
擋1次,擋法術光盾
比我估中 真係taric
leak哂啦
同埋巨石峰得7隻 出6隻好難唔中

會失效
似deny多D?
btw AOE都會失效?
lulu繼承左佢最煩嗰招技過黎
ez karma到時未死既話,lulu張法術卡應該放3張,brust變羊
張卡好樣衰
不過幾襯佢個把勁煩既聲
啱啱玩實驗室遇到個傻仔
我進攻完佢得番兩滴血然後場上有一隻疾速法術減一手下,之後係咁刷菲艾張+2 +0落佢隻勢不可擋,仲出埋啲零費手下比佢刷咗幾個round刷到隻隻幾十攻擊力,佢應該太興奮睇唔到只係本回合+2
最後到我進攻用隱密收咗佢皮。
一隻疾速法術減一手下
你講緊D咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞