Legends of Runeterra 符文大地傳說 (2) 8費無撚敵

964 回覆
5 Like 52 Dislike
其實好多都係抄返黎
只係唔係係meta tier list抄
而係去左meta stats抄
新手想問升LV 個D紫卡可以點樣換到用既卡?
你意思係咪升級左做一張紫色萬用卡。萬用卡可以解鎖同顏色嘅任一張卡。
應該係 但點樣可以解鎖 禁左好多位都唔識用d萬用卡
喺收藏嗰位,牌組可以複製條link 之後匯入牌組,如果有卡唔齊可以禁一下,之後用對應萬能用卡合。或者喺卡牌度直接禁一下張卡合
去收藏揀你想要嗰張卡(如果本身未有你想要嗰張卡就記得揀埋上面“顯示未擁有的卡牌”)
揀左張卡之後左手邊應該有3個制
分別係
用萬用卡換
用綠粉換
用金幣換

就係呢個位用萬用卡
Ching上左大師果場排名幾多?

呢張野好好用
岩岩人馬加呢隻

比ez卡瑪 清撚哂一隻都唔留比我cls真係

而家啲人好識打
呢隻野真係要盡早清
唔係好易俾佢磨死
超煩
最近流行既閃靈套成日用佢吸吸吸
10xx
Ashe 豬
Endure
無咩要訣 抽得好就贏
你套ashe豬係點
琴日見一個配noxus好似幾好玩
佢套牌大約係咁
https://lor.mobalytics.gg/decks/code/CIBAGAIDAQPSCBYBAEBQOCYWEYUTAAYBAEBTKAYBAECB4KQBAIAQEAA
就係呢套 不過reckoning我帶一張 唔係成日用到
換多張Iron elixir 或者brittle
而家啲control deck全部無料到
無上版lux karma果種牌 全部都係中速 抽咩打咩
抽得好就屈機 抽得差就投降 好無癮
例如上面套ashe 成日都係打到空牌 抽到5+抽一果張 跟住猛抽4,5張 就贏左
我都覺得依家呢板冇咁好玩
玩endure玩到第十一round都無endure上手
睇落幾好玩
等聽日拎張橙卡合埋隻ashe試玩先
泡麵頭真係好撚垃圾
破壞遊戲體驗
用豬運打佢清靜哂
Make it Rain,Hired Gun,Riptide Rex打佢都好屈
副牌靠Ashe 豬女可有可無
Ashe lvling 3/5 連幾隻怪進攻
用harsh wind+ashe就直接冰3隻唔比block 好多時都係咁贏
剛才地區獎勵橙色罐張英雄卡升做萬用卡
即刻合黎玩
打左5鋪全勝,意外地好用
冰+noxus秒殺低攻既法術真心夾
其中2場係靠reckoning決定左勝負
一野砍晒對面班低攻垃圾爽到飛起
打HEMI點打又唔係成日有RECKON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞