美國示威單野唔好亂咁叉隻手埋去啦屌

658 回覆
2874 Like 84 Dislike
Push
真係大鑊
Push

求其講下this is outrageous 咪算
其實識諗都知同香港唔同,香港裝修極都唔會偷嘢,不過有對比就實有傷害,所以呢個議題喺twitter出少句聲好過,除非係駁d 5毛
Injustice anywhere is a threat to justice everywhere

死物大於人命?我唔係話搶野係岩,而係我地要俾美國人知道,我地支持佢地種族平等同捍衛民主自由。唔好自我閹割。
香港左膠發作
歐盟呀 西方國家喎 又民主 想點?

5 毛係twitter 係咁樣聯系香港同美國單野.

唔好自己踩隻腳落去.

有跟開我地新聞嘅人會識分我地係有顯著分別, 但係唔係個個美國人會睇香港新聞.

唔好自己索火水埋身
調轉講?

香港本來就係中國一部分
美國英國EU都係咁講
有咩好支持

?????
收皮啦弱智仔
屌你老母

加泰獨立
香港獨立
呢單野相信美方啲官都頭㾗緊,唔係香港玩輸出革命嘅時候
除非你五毛想燒美國後欄

順手提提:
無痛楚係可以比較的 見到有人拎「香港用MIC TG話美國唔慘啦香港慘啲」呢啲言論真係好想叫救命……同理心去撚左邊?我係美國人,見到你呢句,我憎鳩你班香港人一世
大家唔好打咁多飛機啦 我知係好開心有人用我地啲招 但可以既就用下對眼同個腦諗下先周圍射

大佬我地辛苦左咁耐先終於等到美國制裁香港 唔好最後衰on9好唔好
人地民主共和唔係好似香港咁兩極化
講撚左呢啲唔識唔好亂講好耐
仲要推上Twitter
依加仲要俾班五毛利用埋
種族歧視問題同捍衛民主有咩關係
唔識玩既真係唔好亂玩
支持加泰獨立真係冇腦
西班牙鎮壓佢就冇錯 連德法都支持
身在福中不知福
認真,打國際線果班。
唔係叫你唔好打,但係同外國政情唔熟既可唔可以唔好亂隨便就某d事/人take side
要做既只係要將香港發生緊既事俾全世界人知,同對一d支持香港人既人表示”感謝”

亂打國際線好易抽中火水,到時就降格同中國外交部一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞