未來首席大法官陳慧敏:「夠膽講屌你老母死差佬,一定要判阻嚇刑罰」

304 回覆
77 Like 937 Dislike
屌 自由邦建國之後要清算好多狗官
至少要帶高帽上枷遊街丟爛菜臭雞蛋
就係呢啲法官搞冧香港言論自由!
冇錢。
dc係咪特別多狗官?🤔
仲會好似戴啟思咁負隅頑抗嘅清官係咪大多都至少高院或以上?
利申我咁耐以來睇新聞剩係見過水佳麗唯一一個判詞似人樣嘅清官
有人話佢含左PKT條撚
屌撚爛臭你個黑官呀快撚d出街俾狗用像膠子彈中頭啦
成個香港既制度其實都已經腐爛左 攬炒
屌香港d狗官咁撚多
可惜即使到依家連登都有唔少人依然唔接受華人呢個族群係有問題係垃圾民族

仲經常引用外國個別例子就講到華人劣根性好似全世界人都有/人嘅天性
台灣d法律真係好垃圾
On 9
被告的證供與承認事實不符,例如被告庭上聲稱是在警署內被捕,惟承認事實卻指被告於案發現場被捕。

有冇人明?
好撚痴線,簡直又送把槍俾班狗開咁,一聽到屌佢地老母又拉得,等於俾人強姦已經唔可以反抗,連講句屌佢老母都唔得
食屎狗官
所謂中國人歷史最好睇嘅就係,睇住呢個戇鳩民族週期性人口暴增跟住短時間內大滅絕reset,幾千年嚟無限loop,真係搵唔到其他地方嘅歷史可以有咁精彩
台灣?
陳慧敏正狗官 畀狗屌
祝你死全家 死八婆
狗閪樣
被告叫囂導致他人和應並且起哄,若非警方當機立斷,或會引致一發不可收拾的場面,裁定被告罪名成立。

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20170223/56342135
港共法官喎
屌 我講屌你老母 又真係屌你老母咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞