點解coffee會咁受港女歡迎?

276 回覆
64 Like 301 Dislike
你係咪未見過咩叫可愛嘅bb
連登毒撚真係又可憐又惡毒搵唔到嘢攻擊個老母就係咁話人哋個B
又係你用學歷judge人先

內涵夠唔關學歷事啦,多9餘,雙重標準
佢屋企係將軍澳同普通香港人嘅屋企一樣
不過佢個人好貼地,又世界女
仲好落力
見過佢就明點解佢有得撈

利申:唔係佢fans
coffee咁努力靠自己翻身 都可以俾連登彈到一文不值
證明連登仔d價值觀注定一世失敗
除左識叫人做雞 仲識d乜?
雞一隻,上海仔,係有其他老細,100% 堅,識其他被人包D囡囡同佢一齊同老細外遊。雞當中最欣賞家欣,要真正富豪級先玩到。
全部都認同 真心佩服佢 抵佢搵到錢同做到自己想過既生活添
唯獨是個仔可愛呢到......唔係為鬧而鬧 佢個仔最多只可以用攪笑同活潑黎形容
真心膠😂
辛苦還辛苦 唔代表特別有效率
你抬高隻手3分鐘都可以feel到好酸 但唔代表有效練到
好多人仲停留係流汗=減到肥 肌肉酸=有效練到肌肉
嗰個部位喐得多=可以局部減肥

當然如果本身冇錢去gym room
得home workout咁跟佢做點都好過咩都唔做
1. 辛苦唔代表有效 (明明有方法可以100分辛苦就有100分效果, 佢果啲係300分辛苦先100分效果)

2. 佢身型係好好, 轉變係好大, 但應該唔係靠佢而家教人做果啲exercise練返嚟
笑到gap gap聲
1. 咁可能你真係分享下邊啲先係你首選 可以事半三倍
就我自己而言 只能講我有效 兼係我許可時間入面練/辛苦算係幾有收獲? 我唔知其他人體質 但我疫情無得去gym room/其他公眾場所期間 對比起我之前做開既workout 我覺得叫keep到個shape 不過我係日日做徒手 (唔只跟佢一個YouTuber)
除左period abs and core真係實左好多 特別係cardio+針對core做 一做就HIIT左成個鐘

2. 減脂係cardio 要身型真係做負重
但男仔係唔夠皮係真
for女仔呢啲真係入門級 講真你搵PT都係想有coffe身型 但跟PT佢都係要你減脂到一個地步做個堆負重先修到個shape 咁其實呢啲你應該係屋企自己做左先 真係可以唔洗去gym /俾PT住

Coffee其實成日行山 跑街 佢有無用到係器材負重? 我又覺得 有用都唔洗覺得佢誤導 無用練到呢個身型唔出奇 所以無咩好講

不過都要承認 做到咁上下 唔可以滿足現狀 一定要加上去做 同埋動作要啱 發力位啱先會有個效果 例如人地叫你直腳上90度/60度/30度/10度 其實就係做hold low boat 咁你core無力 腰貼唔到地下 做既效果都會差啲 因為用左lower back力 而且係直哂腳係會發現lower abs先係發力位

只可以講 喺一個地方普及運動 係需要呢啲免費影片簡單易明youtube片(唔好踩我 唔係淨係coffee 仲有好多chanel都值得睇)
收工唔洗諗 跟住做就ok 最好熟悉的廣東話添
練身型 就最好要配合飲食同器材訓練
咁但上面有人話佢藍/唔黃啦喎,睇怕呢個先係推得郁 唔再睇佢既理由
上面有人話呢d無用,咁點解會有yoga 同 hitt 真心想知,呢排有做workout
佢係咪住天晉?
我自己有做開gym 所以我先咁講
佢教半個鐘嘅set
其實你加weight 15分鐘已經有一樣效果
佢嘅力量/ durability 唔係靠佢啲運動練返黎

再講,你想要佢嘅身型,瘦係首要
真正有肌肉嘅唔係佢嘅身型

如果各位想要簡單快捷練abs/ 下半身
上ig #absworkout 大撚把
好過做佢嗰啲只係靠body weight嘅練習

唔係就反而反 我都係講自己經歷
對我黎講我覺得有佢咁既身型就夠,以前有跟佢練,而家睇youtube 其他人workout ,我見有d 話2weeks就有效,唔知真定假 不過自己體重中等至少少偏瘦。

師兄點睇VS Model d女既身形
你試下跟佢d片做一次先算啦,唔好攞d好似大道理既野出黎一下抹殺人哋嘅努力
睇台灣Mayfit好過
跟Jeff練
做開gym跟佢做真係乜feel都無,而且佢瘦得太過份,我好唔中意無pat又筷子腳
所以咪批評緊佢誇大beginner workout 既功效囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞