點解coffee會咁受港女歡迎?

276 回覆
64 Like 301 Dislike
有睇過下佢啲片 無咩特別中意唔中意
不過至少明點解佢咁多subscriber
佢身型咁fit 又做埋教學片
Keep fit係女人終身事業 YouTube一search就出佢 你話兩岸三地有幾多個人睇過佢啲片

佢本人黎講 佢個身材又真係好有說服力喎 真心係操返黎
仲有你班友笑佢柔軟度勁,你估無食過幾年夜粥咁易做到咩
教學方面除左覺得佢多廢話之外,佢講野都算正面幾鼓勵性呀

之後知左佢係港豬...um...所以後來見到佢係覺得佢無腦 但佢副計事實上係堅架喎
就係咁

不過佢唔似藍 應該只係豬
個人黎睇 佢無腦係幾慘 所以用憐憫角度睇佢
佢老公澳洲籍 有事咪走囉 唔會理香港人
咁港女本身係雞係公廁 睇翻同類有咩問題

同埋佢地諗住做完會好似coffee 咁大波
佢個d好多都30-40mins up喎比喻呼吸會唔會誇張左 叫個冇咩運動習慣既人去做好有效
利申唔鍾意佢
依家兩頭唔到岸咪抵撚死囉
認同 其實兒家睇返佢殘廁冇咩大不了 大把人去殘廁影唔到 唔係話啱 但都過咗去 睇返佢兒家 佢真係做得好 無謂咁執著過去
十幾分鐘通常局部訓練下線條 佢都話要瘦全身就要做帶氧運動
佢夫家個邊好似係馬來西亞 想走去邊都得
波大腰幼,教你work out又咁撚易做,班肥婆緊係睇下呃下自己啦
成個大陸仔咁
個名叫coffee都已經夠on9
其實我覺得佢天生瘦低有掩耳盜鈴成份,你話有個肥妹跟佢都成功我就信啲training有效
自己落場邊操邊教拍片都要俾人屌
殘廁事件之後就一直風山水起
真心膠?
鬥雞
劉馬車
間唔中都會奉獻啲精液俾佢
成班都九唔答八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞