點解coffee會咁受港女歡迎?

276 回覆
64 Like 301 Dislike

嫁完去湊仔話人靠老公
嫁完吃喝玩樂又話人靠老公
嫁完生完KEEP得好都係話人靠老公
唔洗操唔洗努力就有好身材
收皮啦港女
自從對上個次見佢工人姐姐買完魚返嚟,佢乜都有之後啲人提佢個缸太細佢就自己話過多幾日去買又話係咪要海草比啲魚,影左張相見到佢鳩放啲植物落去仲有啲泥係水到 鳩放扮係海草都算 沖都唔沖下就咁連泥放 之後就冇再見佢影啲魚 我估係比佢無知玩死曬 果斷unfol無腦閪
有冇夫幹,自己身材都係自己練架啦
啲港女以為有老公就會自動變fit?
佢啲操雖然係十零廿分鐘
但要跟足真係唔容易
自從對上個次見佢工人姐姐買完魚返嚟,佢乜都冇 之後啲人提佢個缸太細佢就自己話過多幾日去買又話係咪要海草比啲魚,影左張相見到佢鳩放啲植物落去仲有啲泥係水到 鳩放扮係海草都算 沖都唔沖下就咁連泥放 之後就冇再見佢影啲魚 我估係比佢無知玩死曬 果斷unfol無腦閪
生仔之後係差左
不過都好過唔少人
早幾日先影完嚟
真係你唔鍾意個個人佢呼吸都係錯
你話你自己?
唔抵得人有一百萬followers?
coffee 啲fans唔洗衝出嚟亂咬人住喎 我只係講我見到既嘢 我講緊只係因為見佢植物唔沖乾淨連泥放 呢個動作好無知如果真係唔鐘意佢我mon住佢啲嘢咬啦 你撚會有位入到我?_? unfol完佢都冇再睇過啦
唔講生仔 , 有前有後樓主都話垃圾
樓上d失敗者 好酸
唔抵得人地成功
做運動呢,唔係一定要強度好高先叫有用架。

利申:持牌健身教練
佢啲片堅辛苦喎

自從發現佢港豬後冇睇過
講到佢自己就好似好有內涵咁
咁有無做到人地一半既成功
無既話…佢連無內涵既人都不如

唉也唔記得呢度係連登,
打碎晒d玻璃心添sorry
好奇姐 唔識中文都唔出奇呀
唔知佢華人 淨係知佢老公外國大 同怡保人
馬來西亞一樣跪中国
循序漸進做 做到冇feel再加強度啦 減肥要持之以恆去做先有用
林婉霞
霞姐
water都拍片講 佢冇話coffee啲咩 只係提醒唔好未做到個個位 就夾硬做 整親自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞