Airpods pro 討論區(13) 痴線的左右耳 fw sync

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
係呀 5月頭已經落左單
即換,我第二次沙沙聲,今次特別嚴重…
新買第一日check耳塞明明話岩, 但第二日check就keep住話左耳唔岩, 換大換細換人都一樣...係咪有問題?
講咗好耐 你遲咗入嚟
啱啱買翻嚟,收到wind降噪會變廢,有冇方法唔畀對耳機up?
可以親身去Apple Store比Serial number精靈幫你加

自己網上加又得
https://mysupport.apple.com/add-coverage?productTypeId=PGF32003
行雷咁大聲,要戴住AirPods Pro開ANC訓
其實邊度有得試airpods pro
買左xm3好撚唔舒服
有隻第三方叫spinfit,舒服好多
有無必要買 apple care ?
以前有線耳機都係用spinfit
用緊comply 好快爛同埋比原裝都係舒服少少
xm3點帶都係唔舒服
佢大粒,無計
ching想問你有冇買applecare我冇買但係都有差唔多嘅問題 但係嚴重過你 係平時帶住都有啲噪音
我有,不過本身有一年保養,應該無影響有冇買apple care 喎

之前係左耳,今次到右耳,唔知係咪頭一批問題。
早幾日換左,而家疫情影響佢無試到就咁換左俾我。
好似無方法
想問下airpods pro同airpods輪流用 戴果陣洗唔洗重新connect?
想講電話用airpods, 聽歌用pro
唔洗
Spinfit 出左airpods pro版?
講緊XM3
ching去咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞