Airpods pro 討論區(13) 痴線的左右耳 fw sync

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我想問點樣睇Airpods Pro仲有幾多日可以買apple care plus?

同埋隻Airpods Pro無係Apple Support個apps顯示是否正常?

Thanks
大鋪同official premium reseller買,
就跟單購買日期60日內購買AC+
細舖或unofficial reseller 就呢度入s/n check 下,
60日內購買AC+
https://checkcoverage.apple.com/hk

放心,airpods係support app係唔會有獨立顯示。
airpod pro 收音差係咪通病嚟? 錄音講野完全聽唔到自己把聲
唔知幾時先有comply 耳棉賣
大聲D
訂咗要等幾耐到先有得攞?
我星期六訂星期一到
同埋即場比188有studio保加送殼
仲諗緊洗唔洗加apple care
其實d人係咁講airpods pro d音質唔惦, 但我試曬sennheiser, trackair, 1more anc, (全部aptx) 反而覺得airpodspro最岩聽(acc),

aptx嗰3隻的確係分離度同音場,係比airpods acc好一級, 但人聲反而係airpods pro調音最好, 人聲解釋力高d同厚d, 同前d, 最正係開降噪影響音質極少,

sennheiser, 齒音幾勁下, 一開頭聽好似好好, 但聽得耐d齒音令你好唔舒服

1more直情唔惦, 人聲好乾, 聽得好辛苦(開埋anc直情聽到想死)

trackair就偏暖聲,人聲都ok, 但降噪就差d

sony無試, 因為個盒同隻耳機太大舊, 同聽人講, 帶得耐會帶得口唔穩, 要成日調位置
邊到買Air pod pro最平
新手一問
airpod連windows pc支咪有冇方法用到黎打機?
我隻右邊係屋企跳過落地之後 開左NC /通透mode 聽梗歌 行路搭車會沙沙聲
係咪要約天才換?
換係計apple care換單邊個價錢定俾錢即刻1換1走人? 定要放低幾日俾佢?
有無人都係 係盒到拎岀黎個陣
帶左邊 既時候 右邊個個就有感嘆號
之後重新放返晒入盒
呢次帶右邊先 但係到左邊有感嘆號
要一直係咁試到無感嘆號先有得用
岩岩上官網見到有得book聽日 即刻9衝book左先
降噪弱左有冇得搞搞佢
用佢嚟錄whatsapp語音麻麻地
巴打你去天才到換係 Apple care+內 免費即刻一換一 定要放低俾佢整

我聽日先去,直接同佢講自己reset過都一樣先
我off左NC同通透無事 但off左佢其實係自欺欺人
直接官網訂送香港?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞