Airpods pro 討論區(13) 痴線的左右耳 fw sync

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我問下姐, 我有了
你去IOS 區問下, 1500應該有人要
岩岩想買,巴打我有興趣,去邊度攞?
留個tg?

有冇人試過咁 講電話果陣對方不停聽到佢自己把聲

又或者mic斷斷續續
想問下有冇人用嗰時會覺得好痕
你係咪有 Apple Watch 唔小心推到錶冠
佢sense 唔到你戴左,可能有一邊鬆鬆地,
正常要兩邊戴晒先可以用 noise control,
試下入返落盒再拎返出黎
已解決 昨日Forgot Device 一次 跟住比佢叉三十分鐘 再Connect 多次 搞點
唔係搞掂先俾你?
要自己搞?
尋日去genius bar換咗左右耳,charging csae冇換所以跟 warranty既s/n keep得返,
但想請問呢度s/n變咗1,係咪冇得搞?
已經unpair,forgot同hard reset過哂

同你一樣,唔理佢了
個日去D人勁惡,對面果個仲係咁屌個婆
不過聽人講apple開始炒人

BTW,係要自己整
係咁,個天才哥哥都講過咁係正常
點整其實?
我換果陣,佢直接同我講好麻煩,好複雜
所以佢整埋先俾我
我見佢都搞到十幾二十分鐘先ok
隻右耳壞左 開NC 會沙沙聲 去士多換左隻新右耳比我
插住電等佢自動update,無得手動update
一個月因為電流聲換咗4隻耳機
其實都係打算長用,只不過萬一將來真係想脫手嘅話就麻煩啲,
要同買家解釋一輪。
之前買埋AC,+諗住第二年就到期嘅時候搵個理由去天才吧再換一對,
咁前前後後應該夠頂三年先再買下一代。
Airpods應該無咩人會買2手掛
幫我嗰位天才唔係咁講㗎
話用耐啲個s/n會更正返喎
我就有保留了,
同樣情況見外國啲用家都冇計,
其實係自己有少少強迫症啫
真係長期自用就唔使諗咁多....

明明對Airpods pro用完放返入盒仲有成6x%電,
隔一陣再打開見到電量顯示左右耳居然見紅得返1x%
原來係啲on9 bugs,
換咗都係咁,早知唔換好過換
之前五舊水放咗對airpods 2,
其實有人要嘅,
係睇價錢啫

不過自己唔係成日用,
電池OK仲夠頂四個鐘以上,
每次用完晚上都會用消毒濕紙巾同blu tack清潔好先至再放返入charging case,
所以都算新淨衛生嘅。
如果電池仲健康500都ok
而家諗返2真係少鑊氣好多,
有點後悔唔keep返
我有pro,仲keep住隻一代,不過右耳成日斷連接,粒電又得返個半鐘壽命
Air pods2值唔值得升上pro?
想買俾囡囡做生日禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞