點解連登仔咁鍾意d樣衰youtuber?

121 回覆
67 Like 597 Dislike
通常大隻個d一唔做運動就變肥佬,因為無減過食量
支持*
人地bob叔講到明開live同網友傾計呀
乜撚嘢係傾計呀
使唔使有point呀
咁你依家想表達咩point呀
有無靚仔youtuber介紹
算啦 條友各打五十大板 扮下持平 企喺度德高地姐
我地識佢講野嘅內容,又唔係睇樣。
要睇樣,睇選美比賽唔好?
奴性基因就係咁 搵個強者出嚟 瘋狂崇拜

養到條友fat fat就拉返佢落嚟 但條友已經岸已上

迖狗已經係好例子
就憑Bob叔捐40萬比立場
我就即刻屌你老母啦!
樓主你為黃圈做過咩?
鍵盤戰士咪你呢種囉!
咁你唔捐40萬出來?
我由朝吹到你晚呀柒頭

咁撚樣都反 真係on撚9
有幾多有錢佬好似佢咁貼地?
佢要我地吹來托?佢要做咩生意呀?

我有佢咁有錢 日日上連登屌柒你班窮撚 仲同你開live做show?

你要反都反得有d理據呀屌你老母
其實真係唔怪得無人出來幫黃圈
國安法仲有你呢d廢青鍵盤盤士係到鬥黃
你不如上少d連登送多幾單外賣啦
果然真係到bob叔

靚仔就話人靠樣
唔靚仔就話人樣衰
唔表態就話人奶共
表態就話人跟連登仔口水尾

連衛兵
世界需要你呢種左膠基層 唔係我地無意思
收皮啦反bob
就係你班人逢紅必反 搞亂香港
你點除最低工資

法定最低工資於2011年5月1日開始實施。由2019年5月1日起,法定最低工資水平由每小時34.5元調升至每小時37.5元。就僱主備存僱員的總工作時數紀錄的金額上限,亦同時由每月14,100元修訂為每月15,300元。
你亂咁批鬥人 你都係連衛兵
首先 一個人既外表唔代表一個人既價值
正如朋友多就唔代表多朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞