點解連登仔咁鍾意d樣衰youtuber?

121 回覆
67 Like 597 Dislike
到底你班柒頭係咪要搵慰藉?捧啲樣衰kol上位,然後催眠自己:「樣衰過我都咁多fans

以前就捧個營養不良哨牙迖狗

依家就捧個光頭肥閪

好 唔講樣

想問吓扑叔有咩好睇?見到隔離post有人吹到佢又講嘢流利 又人格正直咁

睇過佢幾次live 次次都係執連登仔口水尾 然後加一大堆粗口 成班小學雞就笑笑笑咁撚勁就自己爆料啦

而且你有冇諗過,佢做所有嘢都係好刻意做俾你地睇?一個發自真心反藍絲嘅人我唔覺得會乜鳩都屌到咁誇張,佢屌嘅程度完全係連登鍵盤戰士嘅程度,我就唔信現實有人對個個藍絲/港豬都屌到咁

假撚到

幫你地講埋:樓豬係好出名嘅PR/五毛,想帶風向分化我哋同扑叔
推 Bob叔同大J都唔係咩好人
bob叔都反,你條陷家產真係戇鳩架喎
連登仔鐘意造神
但又唔想認自己係到造緊神既事實

Bob叔既片係有質素
但開live屌人真係唔掂

講連登仔講緊既話題
講連登仔岩聽既說話
屌連登仔討厭既人
但其實只係執連登仔口水尾,人云亦云
但連登仔就係岩聽,聽得爽,所以咪捧佢囉

Btw預左被屈毛
鍾意睇人身攻擊嘅
其實可以睇波台狗罵戰
我覺得有d人樣衰得黎重要黑人憎 真係隔夜飯都嘔埋出黎eg.伍公子同白兵
如果你齋講睇樣既話
同埋樣衰同捧唔捧真係唔關事
男睇男最主要點會係睇樣優先 你話男睇女就係
結論:樓主on99
樓主鬧黃,分化,係藍屍/黑警,
blocked
樓主批評人地個樣真係好仆街
不過佢講得錯唔曬

好早已經有睇bob叔啲片
佢啲煮野食片旅遊片係幾高質

不過佢開直播講既野真心冇咩point
佢只不過係講啲連登仔啱聽既野
好似早排屌鳩伍公子同屎家軍
跟本係跟隨住連登既風向講野
再加幾句bob叔特色既粗口
就可以哄到班連登仔笑到見牙唔見眼

你試下bob叔撐屎家軍
實俾班連登仔即刻拉番落神枱再binc

不過bob叔講野真心幾有腦
琴晚佢撚鳩隻屎家軍係睇得幾開心
不過並冇連登仔講得咁屈
各位認住呢隻达粉黎

跟蹤咗佢好耐
達狗咪一樣
前達粉有咩問題好多年前已經無睇
比人屌鳩你個伍狗 條氣又唔順 伍粉on99
又黎眾人皆醉伍粉獨醒
其實youtuber好易做,只要睇吓連登呢排屌緊乜,邊種聲音係大多數,然後拍片屌埋一份,屌得更兇狠,再喺連登開個post吹奏吓,即刻上位
我估撚到你會屌鳩我伍粉

我高登嗰期屌鳩伍公子你都仲讀緊小學

係睇唔過眼有班連登仔拎運動黎私怨啫
屌你老母死二五仔

虛偽到你
算啦
達狗永遠都係垃圾
咁撚樣衰唔反佢反邊個?
問題佢係樣衰到你唔會想睇

都唔知班仆街咁撚鍾意睇做乜
又樣衰又無料又要唔識政治講政治都有死忠fans啦
咁不如你講下你鐘意睇d乜
咁兒登仔屌撚伍乞衣都係分化係藍屍
紅唔起,就話人垃圾🥳
連登仔真係幾撚麻煩 講兩句唔啱聽就畀人屌到仆街 啱聽嘅又畀人話跟風 人云亦云 Bob 叔對着緊香港屌大聲啲又話人假 咁點先滿足到你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞