點解連登仔咁鍾意d樣衰youtuber?

121 回覆
67 Like 597 Dislike
我都有睇開bob叔,認同有時佢講既野有道理,但唔係全部都岩好似連登仔講到咁屈機咁完美

佢前日開live講到rose ma個part明顯係人云亦云,冇了解清楚成件事就講
屌既野都係base on連登既post

但佢屌屎我唔覺有咩問題,甚至幾欣賞佢,但唔係所有野都岩,但連登既風氣係發展到佢講咩都岩
Bob叔係連登唔屌得㗎
人地玩人身攻擊就唔得
Bob叔玩人身攻擊就冇問題
所以個結論就係人地講咩你都唔信
但又冇事實根據
如果真係想求證 唔係去個場睇下多唔多人
係要去扮租客睇下佢有冇虛假陳述

宜家咁多行業蝕錢,係咪代表行行都冇錢賺?
宜家冇人 疫情佔好大因素
用宜家冇人得出公仔機行業呃錢都唔公道啦
明明係你叫我開po屌扑叔

入到嚟又要懶係持平 各打五十大板

上網上到你咁虛偽 死撚左佢啦
重點明明係條友隔離po都屌bob叔 入到黎死狗咁好撚驚比連登仔屌
好難想像會變到大肥仔
真,隔離po見到佢話拖馬又剩
上網上到咁虛偽

笑撚死
樓豬係好出名嘅PR/五毛,想帶風向分化我哋同扑叔
樓豬夠彊咪bob叔開live果陣call in囉,不過無人識你無人想聽呀on9仔
奴性重 鍾意搵個強者出嚟比自己崇拜

不過借連登上位係一件極危險嘅事

迖哥已經係一個好例子
真 呢樣野最嘔心

我就係要屌鳩扑叔
Bob叔夠薑咪入嚟呢個post留言囉

又一個眾人皆醒,你獨醉
你係咁唔順佢,咪好似bob叔話濟出條片屌柒佢
屌得有point ,比你上位又點話
又上咗熱門

連登仔個豬腦真係好易控制

發覺我可以開班教人開po點樣上熱門
反對意見就眾人皆醉我獨醒

垃圾光頭肥閪fans
無唔比你反對,我仲支持你出片屌柒佢
點解你講唔明既
我邊度有話你唔俾我反對

又係你話我眾人皆醉我獨醒

同樣地你咪叫你個偶像入嚟cm lor你唔撚叫?
推樓主最底果句
就係話點解個樣夠低能就會等於親民?

就係因為之前佢嗰班個樣本身都係咁嘅樣

我討厭垃圾基因 又樣衰又低能 真係摺埋唔好獻世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞