撐香港人又平嘅VPN唔用,走去一窩蜂用垃圾NORD

175 回覆
33 Like 251 Dislike
香港人可唔可以學識自己思考多啲
同花少少時間搵下資料
明明VPN連登已經有好多資料同討論

個VPN本身已經平過其他好多
安全性都速度都係top
打個CODE: freehk再平啲仲可以支持香港人
真係窮嘅仲有方法可以做到50蚊兩年
自己懶唔做功課淨係比廣告控制
最後受苦嘅係你自己

仲有另一個VPN值得講下
安全性應該係第一 做高危野可以用
no log呢啲基本
仲可以唔洗開acc 唔洗email 連credit card都唔洗

買左NORD嘅其實都可以再買
多過一個VPN係基本
我自己browser同os同時用緊唔同VPN

其他冇咁多連登仔討論過嘅安全性軟/插件/服務
Browser: Firefox, Brave, Vivaldi
Chrome Extension: uBlock Origin, Privacy Badger, HTTPS Everywhere
Email: Protonmail, Tutanota
Password Manager: Keeper Security, Dashlane

Google同Facebook嘅野可免則免可棄則棄可避則避
外國vpn遲吓咪一樣封on9
仲有啲人,自己唔識又唔做功課
亂咁推薦野比人
連支那底嘅都可以推薦比人又有人跟
你地繼續唔用腦啦
知唔知遲到幾時?
所以你呢段時間就唔用?
咁有咩野你咪比人查到先囉
你估依家先用就查唔到?
講左咁耐其實係講緊邊隻VPN?
有啲鬼鬼地
講咁耐都唔講究竟係邊隻vpn
點解你講咁多但連名都無
click入嚟想睇Nord點垃圾法,點知乜資料都冇
Alternative都唔俾個,開post做乜
哦,個隻vpn啊
勁啊
邊隻?咪個隻囉

我比名同出邊開post然後啲人鳩衝去用有咩分別
開post就係屌鳩你地唔搵資料唔用腦
要名嘅過隔離post用NORD啦
做高危野會用另一個安全性再高啲嘅VPN
同埋BGP問題,方便轉個需要嘅地方,又唔會有機會比支那截到
Nord 最近有係大j都落廣告喎

https://youtu.be/FT_PmK4t1nk

都可以係叫自己人?
係,但出過事
價錢穩定性同安全性都唔夠另一隻高
支持樓主,但點解特登唔講其他vpn既名?為左要人主動做Research?
nord vpn 啲廣告基本上係公廁嚟,邊度都有
樓主諗法幾好,如果可以教下手足點搵就最好喇
例如 google no log vpn,然後再google下vpn嘅公司背景
爸打
我唔會話係唔係
只要認真望下
其實好易知道我講邊隻
係,老老實實
如果唔係,我比隻支那VPN
我肯定一定有人會信鳩衝左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞