智慧齒打橫生,想27號前搞掂佢

190 回覆
1 Like 13 Dislike
有冇牙醫可以介紹下
我係下邊果隻 睇過一個牙醫話要開刀 但係好撚貴
有冇巴打可以介紹一個熟手既醫生

油水已備
我都係下排兩邊打橫生不過冇蛀冇痛唔理住
住邊頭冇所謂 都係搭車 但係住大埔
我係一時時無啦啦勁痛,搞到個頭都好痛 太陽穴果個位
預幾錢?
我4隻都打橫生呀陰公 同求好既牙醫
菲獵親王牙科有得排,超平,但要零晨排隊,還要是難一點的,例如橫生
橫生好多普通牙醫都唔做
最好搵返口腔頜面外科牙醫做
5-6k
咁撚痛苦
多唔多人去平時
幾錢果陣時?
好似一隻5千左右
同埋巴打係上邊家下邊智慧齒 洗唔洗開刀做 因為我近神經線
打左過去要7k起跳
乜而家剝智慧牙咁撚貴?我12~13年前去調景嶺牙醫剝,連照X光$2300,又係潛水艦只出到上面三份一,要開刀,仲剝左好耐,見個牙醫剝到成頭汗,又鑿又鑽,最後要將隻牙打碎成四份至剝到,好似搞咗個幾鐘,三日後返去拆線..
巴打有冇諗過菲臘牙科 好似平d? 好肉赤 唔想無啦啦洗幾皮野剝牙
屈錢既屌!硬食冇計 咁平?我都想係十幾年前生
問左已經 佢話月尾先開返 但係網上約左
不過唔知佢幾時先可以睇呢 我接受唔到啦 個頭就嚟痛到爆
粱啟源

我4隻都係搵佢,2隻要開刀,其中一隻好似話難搞啲,收左2500。我自己睇左佢好多年所以好信佢,唔肯定佢有幾勁。
牙有事真係可以痛到影響神智,我有個舊同學,冇見好多年,早幾年收到消息跳樓死咗,佢老婆話佢死之前一段時間有牙痛問題,晚晚痛到訓唔到,叫佢去睇牙醫又唔肯,一味食止痛藥,就喺某晚個人好似痴線咁講野九唔搭八,仲打開窗跳埋落街!死因寫佢受痛症困擾自殺... 所以呢d錢唔慳得,除非完全俾唔起就冇得講,否則可以借都要借錢搞!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞