平平地既身體檢查大約幾錢次

198 回覆
130 Like 5 Dislike
留名想做

我睇過下好似平平地千零蚊已經有
身體檢查就唔好懢啦ching
我知價格有高有低
但你係邊度睇到然而去買入呢種服務?
枇3做個2千蚊或以下既普通檢就算
睇下打過咩野疫苗同有無生蟲 肝炎之類
癌症之類普通檢睇唔睇到
江湖傳聞
做完身體檢查後發現有問題
死得好快
有時都真係怕呢D,諱疾忌醫
不過想知道有咩野針未打過,細個果陣無去打針
驗到cancer?
你啱
後生就唔怕做
年紀大個啲就唔好搞咁多嘢
有時心絞痛,想驗個心
另外想驗血脂
5年前三酸甘油脂已經過高,想知而家有無更差
之前係一間專做body check 既做,公司有得claim, 成個package 二千內
都係d 好basic 既檢查
check d 基本野
如果你想再深入d 可能去醫院做
但價錢貴d

依d 一分錢一分貨
貴d 驗既多d
平d 驗既少d

真係睇你所需
買張單先做
上網search下
有好多都有特定信用卡優惠
但最平都要千幾二千
認真
你成世人未check過
你不如比多d錢去醫院全身check
皮幾走唔甩
最好照埋胃鏡腸鏡 不過就再貴d
有冇人近期做過平平地既身體檢查?
以前係YAHOO團購見過,而家好似無左
500到5000都有 其實都係睇包咩
通常體檢中心平過私家醫院啲plan
我自己第一次做想詳細啲就做左4000左右
以後應該會指定部位去做 預每次一千

消委員之前有講過好多項目其實係垃圾
或者將一樣分拆幾樣令到睇落包好多野
所以預算少最好指定部位去check 高危/自己本身有問題果啲
拿打素個啲身體檢查得唔得?之前父母試過,有照肺、驗血個啲,仲會同你講埋份報告咁。 但就真係唔知算唔算好,兩個人記得好似4千幾
超聲波係check咩
最尾係咪happy ending
女仔可以去家計會個d, 因為女通常都係check婦科病
預2000左右啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞