人生第一部車係頭轆好正常 咁幾時先應該轉玩尾轆車

161 回覆
4 Like 16 Dislike
岩呀 響軚真係因爲條軚到極限 同一隻彎 同一個速 雞軚會響 靚軚唔響 因為未到極限
踩brake 放油 比油過彎 都會搞同一隻彎 可以響可以唔響 唔關驅動事

揸左車唔耐 岩岩好4年 換車都換左9架 都係鍾意後驅 感覺黎架姐 無話一定話幾時換後驅 前驅都可以好彎 後驅都可以推頭
雙門跑車大turbo
係啦係啦
知你部cl7打遍天下無敵手啦
有錢人可能仲計較過窮人
果然玻璃心之鬼
係啦係啦
是但搵個形容詞笠頂帽落嚟啦

你班盲粉搵到點解mx5值40萬未
其實冇話值唔值個wor
特別係呢d車
又唔係買豬肉斷斤計
你買架C200開蓬唔開蓬都差左10萬啦
唔通又走去同人講
屌你on99俾多10萬買架又重又慢車架rigidity又低d既買餸車扮公子咩, 揸架乜乜乜放到你乜乜乜啦
成件事好似你買緊糖, 人地買緊鹽, 之後走去同人拗你d鹽唔夠甜咁
仲要一劈頭就話人垃圾車, 即係擺明聊交嗌啫

我actually認同你架, 俾40個我我都唔會諗MX5, 但我唔會係都要用自己套標準套落人地度囉
一句半句其實都唔撚會著
個個po都有條撚樣走出嚟 miata is 乜 is 乜
煩撚到hi
咁大師呀 尾轆細車有咩高見抵買值得買
Lotus, s2000, mr2, mrs
笑撚死
btw MIATA IS ALWAYS THE ANSWER
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞