‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第980話 漫畫情報 (下星期無漫畫)

230 回覆
7 Like 2 Dislike
岩呀路飛只係超新星之中比較出位
尤其鼓佬能力係點都未清楚
但其中一個超新星德克雷做左凌空六子
阿普好似同霍金斯一樣係台柱?
仲未計凌空六子對上仲有三災喎

比人打傷係可以接受,打暈不如返去再練多兩年先啦
佢下一頁都起番身仲識咬人
畫誇張左姐
問題係仲話打凱多呀
明唔明個對比
咁大蛇做大將軍tim...
職位既野你估真係愈高愈勁咩
jack條7頭分分鐘唔夠凌空六子入面個海軍25仔打tim
新入遲入都影響職位高低啦
老屎fuc 霸住個位又有...
咪撚係悟飯變超2打斯路 都唔會比斯路仔傷到條毛啦
基德一招秒左
其實唔係唔睇未來
係要冷靜既時候先睇到 但佢就獲撚獲嬲
一見到呢啲劇情就無咩期待新一話
明明5-6話之前傳次郎相認、什平出場係幾咁正
有漢化未
我見大家郁傾緊劇情
路飛爆之前仲要咁認真望住
可以睇到未來都唔夠避 因為入左佢範圍
佢睇到未來唔代表識破

話曬阿普終於出手 超新星點都比佢威一威先
主角就係玩玩下 但每次都意外玩出奇招 殺個對家正著
班友有無睇字?話路飛累積太多傷先會炸暈
好似係話唔可以係到傷得咁勁
仲要打凱多
一開頭仲以為基德都要加入搞笑役
佢應該會比布魯克 再加一個人 去破佢
音樂加斬擊,
布魯克敵人
柯拉松嘅靜音果實可以完美剋死佢,唔知有無機會出返呢個果實
佢地係唔知鼓佬能力先中招
同埋鼓佬一出場都可以「秒殺」黃猿
點解唔斬頸 反正對家完全反應唔到 斬頸咪秒殺?
要索隆抱走冇得拗啦
高手打交你暈一暈就要輸
第980話—《戰鬥音樂》中文
費時再另開post了....同上集一樣,我post一個執得最靚嘅漢化...
小心金鋼棒

放埋英化作參考
https://onepiece-mangaonline.com/manga/one-piece-chapter-980/
始終係二次漢化,
二次翻譯同原文意思一定會有偏差,建議睇下止下渴就算了。
最好就睇埋下星期一更新嘅官方英文版:
https://mangaplus.shueisha.co.jp/titles/100020

記住下個星期休刊,冇漫畫!!
卓浩唔係到隨時死撚埋
一下炸暈
屌你老母
好撚失望
比雜魚圍到要落荒而逃
同打副本比兵仔圍死有咩分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞