‎[集中討論] ONEPIECE 海賊王 第980話 漫畫情報 (下星期無漫畫)

230 回覆
7 Like 2 Dislike
路飛開始大鬧。

基德有出場,基德說現在我們應該會輕鬆一些了。
索隆出現,索隆和路飛匯合,他本來打算讓路飛冷靜下來,但知道理由後也憤怒了。

阿普看見路飛他們,然後向Queen匯報。
Queen想除掉飛六胞的其中的一人,然後說在那之後把空位交給能抓住路飛和索隆的人。
Queen:我現在有個想除掉的傢伙,我要除掉一個「飛六胞」!空出一個位置!

阿普攻擊路飛,基德攻擊阿普。
據稱阿普沒有同時與兩人對戰。

下週休刊確認+下一話海賊王卷頭彩頁確認。
卓洛出奇地無盪失路
邊個叫呀普?
長手族玩音樂超新星25仔
應該發現左 海軍25仔
上集睇到路飛嬲都知d 劇情十年如一日,好撚垃圾,咁多年都無進化過,永遠:

潛入行動>路飛見到d 野睇唔過眼發嬲開打>單野黃左

有原因要忍一陣>路飛忍唔到出手>計畫失敗直接開打

其實唔使鋪排咁多啦,反正路飛都係會一鳩衝出去打
錦衛門同羅都講左啦
依家一切都係預計之中。由佢地去吸火,引開其他幾條路既注意力
Q真係搞撚笑,有冇咁天真呀。
一個十五億海賊,懸賞仲高過自己,
可以由你個監獄絲亳無損走左出來去到鬼島,佢唔覺得件事嚴重,
仲依然認為靠班台柱可以解決左佢?

就算係最勁果六個,甚至係Q本人都唔得啦ON Q
佢唔會真係當佢地只係阿普,德雷克,占卜佬之流既垃圾超新星下話。

其實佢冇腦真係最應該係俾人淘汰。

---------------------------
係讀者層面,尾田係咪ON9架

人地假假地都打贏左卡二架,
依家個狀態仲要比打卡二果陣勁好撚多,學左預知未來同流櫻

一陣一鳩秒撚左Q就好笑。
唔通認得搵爸爸之路

基德攻擊阿普,似乎是一擊秒左
Queen想除掉飛六胞的其中的一人,然後說在那之後把空位交給能抓住路飛和索隆的人。

對住咩人講??除左阿普
戇鳩嘅讀者先會覺得佢打贏左卡二
捉住索隆
唔通佢就係大和仔
咪係尾田都唔俾卡2出果實覺醒
關鳩事咩
係卡二認同路飛先放過佢咋嘛
就算讀者唔覺,Q都應該要覺啦。
五皇路飛出晒報紙啦
在自己個大監獄可以走到出來。

15億海賊,真係可以當路飛係阿普德雷克之流?
賞金唔可以完全當實力嘅
不過阿普應該輕鬆應付
你都啱 時間上復出4億上5億上15億都係幾個月嘅事
當係判斷為勢力加成同走佬走出名 同自負比big mom將星優越 呢啲錯判係啲老屎忽度好常見

不過one piece成本都由敵人錯判主角光環走出黎
就算係路飛當日贏係因為卡二自隊一刀又好,認同又好,乜都好,
但其實佢都打唔低鎖血路飛
變相仲教埋佢預知未想見聞色。

卡二呢半日其實出左好多個大了打極都唔死,打到兩邊都累。
當時卡二實力絕對路飛之上
鎖血係尾田戇鳩,想係場戰鬥度交代好多野,咪鎖路飛血唔俾佢咁快訓低
鎖血係為左個故唔the end
交代左乜好多野
寫卡二個人
寫路飛學睇未來,俾人打到仆街學得好辛苦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞