[VAPE]霧化器使用者交流區 (19)

843 回覆
10 Like 28 Dislike
最近想換mod 有無好介紹
asmodus穩木
落左單係代理到買minikin boost😗
不過未比錢
空開浸油係咩意思
講乜
成品芯浸滿油先食?
利申:未用過成品芯
見fb 有人講話部smok機 煙出唔倒, 有人話係接觸面有問題, 有人話係空開浸油 好常見

之前我另外部機又係試過 跟住解決唔倒
有冇巴打試過冇開好耐
啲油變酸咗?

定係我嘅錯覺嚟?
變左就算,掉啦
想問下有冇ching玩dotmod嗰支dotstick
求救lost vape thelema 個AFC ring唔小心跌咗有冇人知邊度有得買?
應該要成個tank買
依家仲有冇網店?
咁多位巴打 想請教一下買邊款比較好

最近睇啱左 Asvape Hita , Hita ink 同 Vaporesso Gen nano唔知邊一隻比較好

Hita 個體積最細 個外型我覺得幾好睇 但係好似個倉 design 唔太好 電量同功率亦都係最細

Hita ink 就用新design 倉 解決咗上一代嘅問題而且電量同功率都大左 但係個樣同體積好似大左好多

Gen nano 係咁多部入邊功率最高電量最大 但係最大部就係佢 ( 其實佢同 Hita Ink 差唔多?)

Sorry for 1999
gen nano for sure
買咗 但係個嘴成日漏油⋯⋯點搞
問返個staff,正常唔會
新手一問
想問下係咪每一種vaper 都有尼古丁
之前有食一排煙 再轉左一隻有尼古丁既vape 而家就完全冇食
但就算係有尼古丁既vape 都好撚容易上引
有冇vape係有cbd 而完全冇尼古丁?
第2句已經錯

CBD同尼古丁兩樣野唔可以擺埋一齊會撞
想問下510 thread 1mil cartridge
係咪周圍都買到
因為買左呢部
http://hamiltondevices.com/product/tombstone-battery-matte-black/
比完錢先諗到 咁細粒...
之後會唔會買唔返/入唔到油之類
專用既梗係要搵返賣比你間鋪買,其他鋪都可能冇入
有冇綠豆味嘅 juice 之前食慣左
好多都伏,大陸仔最正宗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞