[VAPE]霧化器使用者交流區 (19)

843 回覆
10 Like 28 Dislike

係鬼佬入手 正

有冇人知呢隻邊度有貨?
建議準備換頭
點解既 有冇頭介紹
有冇Ching用過Smoant Knight 80w 可以分享下?同埋邊到可以買到?
kit頭漏油,芯好快打柴
味道表現一般
lm
呢輪大鋪好似都冇乜出咩新野好正好勁

我自己推profile 網芯類,出味到癲,缺點係d涼會冇左
ps:要用off nexmesh
黎緊會出rdta版,唔心急等下,因為profile wick得唔好漏油漏到痴根,我wick得好個時可以3星期唔漏油

唔好隔日成部機水浸咁

等唔切可以睇Kylin m, vandy vape好似都有隻,邏輯一樣,上氣冇漏油問題,但我冇持有唔9推

成品芯就ofrf nexmesh暫時試過唔錯,係airflow大左d,關氣孔問題就好好多,但會吸到bb聲,好多人唔鐘意

其他試過既自己唔覺得太特別

細機可以睇下dragx ,s,暫時日常機,粒芯味道表現好,但漏油漏到臭閪咁,自己衡量

仲有部Kylin m aio開左未有心機玩,但網芯表現應該profile級別

成品芯暫時試過off nexmesh唔錯,都係mesh芯
如果你地想玩d精品頭超貴野可能要等唔做巴介紹,隻隻都千千聲,mtl向,我淨係玩過gtr,唔敢扮代表
巴打介紹得好詳細 係咩地方買有得寄黎香港??
我自己網店買鋪頭食水太深
會唔會有link可以pm睇下
drag x我朋友係開頭果日漏左D 之後都冇事😂
我仲用緊第一粒,係日日都會有一滴油係coil底

用緊呢粒幾好 但個蓋實到仆街
試過有幾次扭得太實要用鉗先開到
我果個都係 但之後已經冇事鳥
有冇冰涼果味油推介
humble西柚
fruitpop芒果
有冇巴打解答下如果電阻太低係咪唔好
買左隻fused Clapton 26*3+36返黎
整3mm 4圈雙發出黎電阻連0.1都冇
有冇人買左oxva origin
hita有無甜既油好食
正野黎
買左
你又有買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞