港台: 將暫停《頭條新聞》本季製作

1211 回覆
188 Like 1797 Dislike
好驚 好痛心
都痴撚線,咁多年都係咁播,咁多年都係咁串架啦
串親班狗就唔得?肉撚酸到
不如嚟多一次全球登報 要求外國立即制裁香港
https://lih.kg/2019266
慳撚鳩d啦柒頭皮
升你老母閪就有
香港變臭港
我屌你老母呀 咁多人讚就一句都唔提
tvb咁撚多投訴就唔成立
屌你老母
今季仲有五集
你就算一億萬人投訴港台,港台都唔會驚,因為佢背後係全憑政府支持
同理,你一億萬人撐佢都一樣冇撚用,因為政府揸住佢春袋

之前見報導講話教育局收返教育電視座building,聽聞座野有個studio
平時係book到爆晒廠,本身一個廠都唔夠用,而家忽然之間連廠都冇埋
仲有佢地喺創新中心都有個office,遲早到會收埋
仲未計遲吓有機會cut budget

所以港台唔係怕三千個投訴,而係怕成個台嚴重縮水,跟住慢慢fade out又或者俾紅色勢力借屍還魂,所以只好壯士斷臂,不過此舉都係吊鹽水
反對政府就唔全面
wtf
所涉集數下架
通訊局管埋互聯網?
屌你老母
黑警治港dllm
跟本再等落去就會咩都無晒
到時再反抗就會再難左
真係好黑暗

我感到人生無希望
【19:35 更新報道,港台澄清本季餘下三集《頭條新聞》將繼續播放,暫停製作來季《頭條新聞》】

【21:10 更新報道,港台證實本季餘下五集《頭條新聞》將繼續播放,經檢討後來季會繼續製作《頭條新聞》】

https://www.thestandnews.com/politics/%E6%8E%A5%E5%8F%97%E9%80%9A%E8%A8%8A%E5%B1%80%E8%A3%81%E6%B1%BA-%E5%90%91%E6%84%9F%E5%88%B0%E8%A2%AB%E5%86%92%E7%8A%AF%E8%AD%A6%E5%AF%9F%E8%87%B4%E6%AD%89-%E6%B8%AF%E5%8F%B0%E6%9A%AB%E5%81%9C%E6%9C%AC%E5%AD%A3-%E9%A0%AD%E6%A2%9D%E6%96%B0%E8%81%9E-%E8%A3%BD%E4%BD%9C/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞