港台: 將暫停《頭條新聞》本季製作

1211 回覆
188 Like 1797 Dislike
推介一個免費同開源嘅 backup 短片工具俾大家:
https://github.com/MrS0m30n3/youtube-dl-gui

個網拉落去 Downloads 度揀返適合你嘅版本,
如 Windows 版就可以揀返 Windows Portable。

下載同解壓縮後打開 youtube-dl-gui.exe,
係上面果格入 youtube link,
跟住揀下載位置 > 撳 add 同右下角個 download 掣就得。

如果條 LINK 有 PLAYLIST id ,
會成個 PLAYLIST 下載。

另外同樣能支援 facebook, vimeo 影片下載,
用法一樣。

其他短片網站支援 LIST:
https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/supportedsites.html
歐唔歐洲關我撚事咩
能屈能伸,慢慢同共匪玩
屌你老母!
backup定
冇市民知嘅調查叫民調??
根本就無得鬥
驚鳩佢呀~吓?屌佢老母春袋黎, 等尾條新聞啦
狙擊屎家軍先啦
頭條新聞放埋一二邊先
要人backup
係政府又點 一定跟政府奶中共鞋底?
而家中共就係要誇過哂所有政府部門
大公文匯講屌一句
就要所有政府部門自己跟住做
係啦 繼續focus係屎家軍啦
乜都唔洗理啦
唔跪都唔得啦 支持港台決定
再唔係自己人整個新節目放上YouTube
港台算頂咗好面
之前頭條係咪都試過停咗製作一排,然後再拍番?
成班五毛出晒黎
就係睇死香港人踩到你咩自由都無哂 但仍然唔會敢對抗
下一步到咩呢 諗起都正
快D backup
王喜呢
大家一齊喺yt back up 啊 DKLM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞