港台: 將暫停《頭條新聞》本季製作

1211 回覆
188 Like 1797 Dislike
港台:已訓斤
而家呢個局面好難講會唔會有下一季
btw 你條八婆
連登仔: 屎家軍乜乜乜呀, 電子雞乜乜乜呀, 頭條新聞WFC
跪咗
up 上youtube 得唔得,我back up 唔切
係撚主公咩。似土匪揸槍指住人頭多d
轉youtube做玩subscribe養唔養得起隊crew?
侵權呀
Patreon?
搵返超人個班應該ok
而家呢班垃圾
ok
係到屌嘅 有幾多係寫過信
關你撚事呀 守寡仔
集體投訴tvb啦, DKLM

推介一個免費同開源嘅 backup 短片工具俾大家:
https://github.com/MrS0m30n3/youtube-dl-gui

個網拉落去 Downloads 度揀返適合你嘅版本,
如 Windows 版就可以揀返 Windows Portable。

下載同解壓縮後打開 youtube-dl-gui.exe,
係上面果格入 youtube link,
跟住揀下載位置 > 撳 add 同右下角個 download 掣就得。

如果條 LINK 有 PLAYLIST id ,
會成個 PLAYLIST 下載。

另外同樣能支援 facebook, vimeo 影片下載,
用法一樣。

其他短片網站支援 LIST:
https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/supportedsites.html
文革
痴撚線
仆你個街死黑驚,知法犯法仲要禁聲,呢世都記得你班仆街做過嘅嘢
港台加油頂住
即係仲有一兩集?
識玩既就立即變到極深藍極深紅既節目
瘋狂歌頌黑警 習總
不停講黑警 顏色革命
可唔可以原班人馬轉第二個 platform拍
e.g. YouTube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞