【廣瀨鈴X廣瀨愛麗絲】廣瀨姊妹集中討論區#1

1000 回覆
40 Like 63 Dislike
source: https://www.facebook.com/331095597048785/posts/1552368471588152/?d=n[/quote]咁其實係劇定咩嚟🤔[/quote]你當係15分鐘一個單元既超短劇[/quote]仲要係remote 即係可能work from home咁樣[/quote]

唔知會係點拍唔通角度都要自己set埋?
最主要係話佢初出道成日講錯嘢,引伸到性格唔好之類
家姐細個真係好似男仔
最主要係冇大冇細同行為唔成熟......(日本人角度)
同埋當年上食嫌い(出名既綜藝)上面講錯野

係新世代女演員黎講算經常失言炎上

相反家姐冇乜呢方面既問題
不過最近嗰個咩三十歲女性言論,啲人真係反應過大,去到明針對

有時d新聞標題都會明伏佢
開緊live
出咗街睇唔到
其實係藝能界兩姐妹都咁靚真係唔常見
個集有冇中字睇?
我好鐘意睇食嫌
轉自隔離POST

Q: 點解広瀬すず又叫臭西鈴嘅?
因為佢扮純情但又亂講野暴露左真實既臭西性格

A: 例子1 : 話自己記憶中中學冇同男仔傾過計咁滯,但俾人揾到佢同啲仔咀晒咁影貼紙相

例子2 : 俾人爆佢中學帶頭欺凌人

例子3 : 成日強調自己後生好細個,話同賀來賢人有代溝,話大野智係阿叔,話aiko出道自己未出世

最經典既例子就係好天真咁問點解有人會做燈光師收音師,人生淨係追住明星打燈收音咁好咩?

即使係咁,我都比個like佢
其實一同二好似有人澄清過係抹黑之前微博好似有篇文幫手澄清
殘體,見諒
講錯嘢係要改善,但冇理由抹黑嘅嘢都要食晒
https://youtu.be/19KuqcWDYwY

琴晚個live有冇識日文嘅人知傾咗啲乜嘢
家姐個樣有少少似鬼妹
係,我初初都以為佢係混血
家姐傻吓傻吓咁好正 啊妹真係少留意
瀨係咩意思
點解家姐似混血,但呀妹普通亞洲人樣
せ【瀬】 の解説

1 川などの流れが浅く歩いて渡れる所。浅瀬。「瀬を渡る」⇔淵 (ふち) 。

2 川の流れの急な所。また、海水の流れ。潮流。「瀬を下る」「潮瀬」

3 物事に出あうとき。機会。「身をすててこそ浮かぶ瀬もあれ」「逢 (お) う瀬」

4 置かれている立場。「立つ瀬がない」
河流咁上下
學到嘢。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞