【廣瀨鈴X廣瀨愛麗絲】廣瀨姊妹集中討論區#1

1000 回覆
40 Like 63 Dislike
係咪之前嗰個化妝品發佈會啲相
怪盜山貓 + 夏空
好想山貓拍續集
入門係咪要睇花牌情緣又有松岡茉優
利申見周庭講完睇左PV覺得唔錯
花牌好睇呀,我自己就海街入坑的
因新型冠狀病毒感染擴大而實施的停課措施才剛解除,位在靜岡市的國中小便收到了由該市出身的女演員廣瀨鈴(日文為:広瀬すず)所贈予的意想不到的禮物。附有寫著「覺得學校重啟後,可以度過快樂的時間真好呢」的訊息,包裹裡裝滿了用來消毒手部及手指的手部凝膠。

作為廣瀨的母校、靜岡市立清水高部東國小於5月28日收到了包裹。而紙箱裡面裝有12罐的罐裝手部凝膠。

信上則寫著:「希望能彷彿理所當然般地到校的日子盡快到來。這之後也不要大意,無論是為了預防感染,或是為了守護你珍愛的人,請持續使用這個酒精凝膠來除菌(部分省略)。」

該校校長鷲尾一壽表示:「充滿了感謝的心情。鈴小姐重視著當地的想法已經傳達到了,我感到很高興。希望孩子們像鈴小姐一樣,可以夠成長為能自發性行動的人。」

據了解,鷲尾校長打電話給廣瀨鈴所屬的事務所致謝時,廣瀨以當時想著「有什麼是我能做的呢」來說明此次捐贈的經過。據了解,市內的其他國中小也有收到酒精凝膠。

https://asahichinese-f.com/society/13421568
復工咗咁多日,都仲係無咩新消息
兩個都正
仲係未搵到
海街係最raw嘅すずちゃん
嗰種與生俱來嘅氣場,真係好深刻

終於有新嘅宣傳相
如果唔係仆街武肺,我係日本睇左一度死んでみた啦
香港應該唔會上
台灣又飛唔到 睇嚟要等碟
個人覺得最珍貴嘅收藏品

係之前個相展?
之前cm now本ありすずです隨書附送
仲有兩日すず就生日
最近入左四月,順手睇埋套真人版
睇完之後想入呢個po留個名
老實講佢唔太夾宮園薰呢個角色,電影裡面佢唔少對白照扯高音跟足動畫,但真人同動畫係兩回事變相有啲違和感。不過佢個樣越睇越好睇,好吸引我
四月個造型真係

建議可以睇埋花牌
我會想追下佢啲作品
尋晚睇完成晚發夢諗住四月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞