[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (4)

452 回覆
10 Like 1 Dislike
無撚哂心機

唉,最嬲係我明明係燒緊野食,再收到消息話有飛,心情高漲到極致咁趕過黎。派飛果個staff 撚狗咁撚我地

係好慘 但你個泥字好礙眼

自隊一打
唉唔等啦

(ff) 會唔會自然流失到兩三個,就俾入後台 (純 ff)

應該無啦 leader都無 我地點有得入
比人玩完一輪好撚攰
等佢慶功出嚟都成兩三點鐘啦

等過叱咤
真係2點幾先出嚟
仲要影張大合照就閃人

仲有 我唔記得講
0413 個埸好似係2017開埸

Updated
冇追post一陣仔就見到搞成咁
我諗FC都係俾人玩埋一份架姐
但後補咩都冇用啦 想睇show架嘛
唉唔等啦

(ff) 會唔會自然流失到兩三個,就俾入後台 (純 ff)

應該無啦 leader都無 我地點有得入

今次真係 「還未」
等到卅歲都等唔到張飛

仲有 我唔記得講

Updated

Thz 樓主
屌冇追一陣post搞到咁

仲有 我唔記得講

Updated

Thz 樓主

客咩氣,多謝大家報料就真
fc啲人點做野

仲有 我唔記得講

Updated

Thz 樓主

借問聲樓主啲Rundown係點搵返嚟㗎
fc啲人點做野

FC 都係比人玩果個,矛頭應該指向話有飛但突然又無飛EGG 班撚樣
點左勉強幸福
點知rundown唱左

仲有上次坐飛機

仲有 我唔記得講

Updated

Thz 樓主

你拉落最低,其實見到有Credit
有啲係呢到啲巴 / 絲打報料(無名個兩場係我既)
其他就Joeyfans.com個邊既人
張poster真係唔想要
見到又令我諗起今晚嘅野
張poster真係唔想要
見到又令我諗起今晚嘅野

唔好唔要啦..........

唔要不如俾我
fc啲人點做野

FC 都係比人玩果個,矛頭應該指向話有飛但突然又無飛EGG 班撚樣

咁又係
明明有得睇都記冇
sponsor真係大哂?
fc啲人點做野

咁又係
明明有得睇都記冇

fc夾中間係慘
下次假約有咩咩show fc又話有飛都唔知信唔信好
fc啲人點做野

咁又係
明明有得睇都記冇

fc夾中間係慘

希望 fc 班豬豬學正啲,下次咪實牙實齒咁通知
fc啲人點做野

咁又係
明明有得睇都記冇

蛋記做正當生意,有錢乜都得
fc啲人點做野

咁又係
明明有得睇都記冇

fc夾中間係慘

希望 fc 班豬豬學正啲,下次咪實牙實齒咁通知

都唔係第一次,要學精一早學左,下次都只會繼續係咁,認命啦

仲有 我唔記得講

Updated

Thz 樓主

你拉落最低,其實見到有Credit
有啲係呢到啲巴 / 絲打報料(無名個兩場係我既)
其他就http://Joeyfans.com個邊既人

O 原來係咁
真係唔該曬咁多位巴絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞