[推到完場] 容祖兒 My Secret Live 音樂會討論區 (4)

452 回覆
10 Like 1 Dislike
encore 6. 堂堂男人

個人冇寫點解要點,唔唱

encore 6. 思覺失調
唱咗一句

寫嗰個

我有encore片

Upload plz
今晚係咪同14/4 一樣rundown
其實一個sidetrack live都唱唔哂佢啲sidetrack..
仲有好多好歌都未唱哂
期望有part 2

留返紅館唱!

我有encore片

朋友

未upload,唔好咁心急

我有encore片

Upload plz

思覺失調唱左一句我覺得要寫返落去
冇2nd encore 既尾場 再加幾首冇乜大興趣既side track 冇買黃牛係咪好彩

我有encore片

唔該靚女幫手upload

我有encore片

Upload plz

思覺失調唱左一句我覺得要寫返落去

有寫到,堂堂男人我都寫埋
堂堂男人(抽左無唱)
應該係抽左, 冇寫原因冇唱
冇2nd encore 既尾場 再加幾首冇乜大興趣既side track 冇買黃牛係咪好彩

都係架.........俾幾千蚊唔太值
堂堂男人(抽左無唱)

無打落去啫,依家加番

計咁多場既encore 尾場呢幾首除左精神戀愛 我冇首特別想聽
唔想理今場
仲未平復到
encore part 係好 但清唱始終冇乜feel

計咁多場既encore 尾場呢幾首除左精神戀愛 我冇首特別想聽

睇 26 號 (所謂) 第一場, 抽中16號愛人

睇 26 號 (所謂) 第一場, 抽中16號愛人

仲慘過9號黃色大門
encore part 係好 但清唱始終冇乜feel

好彩rundown有勉強幸福 上次坐飛機 最後的茱麗葉

快啲岀碟呀!
堂堂男人(抽左無唱)

無打落去啫,依家加番

另外, 6 號 encore, 朱古力 之後先係 還未
hihi 我係今晚果十幾個其中一個
fuck eeg and 羊獸性
堂堂男人(抽左無唱)

無打落去啫,依家加番

另外, 6 號 encore, 朱古力 之後先係 還未

改左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞