Live : 陳健波舉行既內會主席選舉會議

2006 回覆
38 Like 36 Dislike
講其他5毛姐
太多留言我無specific去quote邊位
你無盲反35+就唔洗理我我對著班盲反熱狗講姐
有機會都要試下, 好過坐以待斃, 始終唔可以排除有啲人仲幻想緊有立法會做尾門, 要靠35+後dq一巴打醒佢哋

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
有35+話比班撚樣聽你地先係少數 dq哂佢地都肉酸啦

自從區議會個次我就決定立會前一定要狙擊白兵黨熱狗迷雲派
不出所料立會前半年已經一堆網軍入黎吹風叫人唔好投票
睇黎上次佢地意外輸左所以今次要做野
大家唔好睇少呢d網軍以為冷處理就算
見一個要屌一個先可以比人知道佢地只係少數
玩罐頭係咪犯法?咁都係唔做
白兵件垃圾選舉一近就死返去支持熱狗啦
想問佢點睇今日蟲泰齋坐?
ed咪歷史上既證據,行體制內既方法係唔得既
因為已經係佢地玩曬
幾時DQ李慧琼
武裝起義
訂緊軍火
飯民廢唔衝就預左架啦
我唔屌大把人屌緊
但熱狗成日又笑人乜都唔做,又話cctai先叫做到野
上面peter又無限loop幾年前既gif黎打飛機
咁我咪好奇咁呢2次佢都係坐,你地又點睇姐

又叫人phonein佢
你唔識打字定點?
我覺得都要鼓勵其他人睇到自己嗰票幾重要, 等佢哋就算睇完啲晦氣說話都有能力去對抗嗰種坐以待斃嘅念頭都試行多一步
始終最後大家入到票站最後嘅決定先真正影響大局

但都認同ching講唔可以任由班網軍太放肆, 畀佢哋影響到意志唔夠堅定嘅大家

咁實際上體制內本來已經唔夠人做嘢, 可以點求每次成功?
所以先要送多啲肯做嘢又做到嘢嘅人入去試下扭轉局面

佢有mon post 嫁
開個你問我答囉

咁唔gur比人屌
鄭松泰坐喺度唔撚郁
https://lih.kg/2021881

peter仔係度比人屌到敗走又要自己開post圍爐
喺人地定曬規矩嘅地方都可以扭轉局面?
除非打曬交姐,但有幾多個會做呢樣野呢?

再一次,支持你投票,投個你覺得係做到野嘅
但唔好期望佢可以做到啲咩出黎
班議員再唔覺醒527犧牲再多手足都阻唔到惡歌法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞