Live : 陳健波舉行既內會主席選舉會議

2006 回覆
38 Like 36 Dislike
有冇玩魚罐頭?
到時沖擊既就係少數派
乜撚嘢反對派
我哋被人溫水煮蛙太耐, 對家啲刀一把一把行好曬, 掙脫到第一把都有太多把仲等緊

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
一派選票走咗掛
影相呀
聽張超雄嗌打茅波聽咗半個鐘聽撚到都煩陳健波都廢撚事理佢
小心唔好用咗cctvb用字
唔係「反對派」
請你追下post
睇下有幾多人覺得呀媽係男人
抬走晒了 交晒功課
可以呃到選票了
咁講
議員係議會入面可以做倒d咩?

就算個個都勇武
所謂既主席後面係支共
有狗做後盾
之後就係議員vs狗

議員呢?
當議員一個個被抬走既時候
先發現立法會外面只有記者
原來香港人仲返緊工

唔好問共產黨有冇底線
問下自己條底線仲可以退到邊

香港人可唔可以用最低成本既罷工
話俾支共聽香港人條底線係邊
之前有個post問好多人會唔會好似612咁反國歌法
好多人都話唔會(就算有五毛都無咁多) 因為知道狗一定重防 而且要硬過點都過到 無謂送頭

我個人可以理解 但其實接受唔到依種想法 當日612其實好多人都覺得過到 但都係照去
不過依家大勢就係咁
只能夠講 大家心態唔同左 寧願直接打大佬 國歌法反而無乜人想浪費力氣
今日咁都成隊ptu喺外面standby, 其實真係今非昔比
難聽講句, 當日係好彩冇人估到香港人原來真係肯搵命瞓身一搏偷嘅一次雞, 而家對家唔會再畀機會大家

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命

而家唔係全部人肯出唔驚咬就會成功
俾多十倍人肯玩火魔
但狗唔需要出多十倍人先對付到我地
佢地已經練兵+上咗腦成年咁濟
唔係普通嘅全民勇武可以夠打呢個係事實
屌你老母,我地死晒,你估你地班議員可以獨善其身,共匪係搞都搞你地先,而家咁避當無事?
你搞錯左
我地就係學緊熱狗平時咁得閒屌泛民屌黃絲都唔屌建制
乜你都知on9 ge咩
香港民主抗爭運動進步得太慢

十年前如果肯好似今日咁
或者仲有一線生機
The darkest day of Hong Kong's democracy  
守法
笑左
其實係 話佢地廢
不如諗下點解我地覺得廢
但佢地次次都入到議會
同泛民一樣洗撚投你熱狗咩投本土
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞