Live : 陳健波舉行既內會主席選舉會議

2006 回覆
38 Like 36 Dislike
35+係數字遊戲 點都有可能
更需要正視既係35+後會引伸乜野outcome, 市民同議員應該點樣拆招

之前俾人話諗吓35+後應該點做就被白票黨左
都無話唔投
呢個時候咁怕支共 遊行個時唔怕?
出手咪出手 35+真係小目標
呢啲都做唔到抵屌啦
呢步唔行點去下一步?
擺落個standard咪又係一樣

好勇武
我無話唔做呀
我係討論緊個現實問題
我無話唔洗投票
泛民諗定下次開會有咩計仔好過啦
唔見你講正視下落實五大訢求可能性?
唔見你講正視下支共讓步可能性?
唔見你講正視下制裁可能性?
唔見你講正視下港獨可能性?
屌你老味可能性可能性
乜都話無可能就放pe唔做咁由1997年嗰日開始香港已經玩撚完啦
仲抗乜鳩嘢爭姐
區選大勝反而多咗人出嚟, 連師奶都夠膽指住班狗鬧冇人歡迎佢哋, 叫佢哋走, 35+根本係強心針
就算最後35+完dq曬, 溫和路線都唔得, 更大動力叫大家勇武, 外國都更有理由制裁

寧化飛灰 不作浮塵 光復香港 時代革命
從來人多都唔一定好辦事
我無話唔做
唔洗咁激動
我話唔洗有期望姐
如果唔再有突破
只會每次都俾人抬走而議案就一條一條通過
最簡單就係有篩選先比你入閘
10年後香港未死應該會係咁
叫大家勇武叫左咁耐 真係有啲難
狗保安、秘書處、保蝗狗全部都係自己人

洗唔洗成日提先?
當全香港人白痴咩我就真係從來未聽過有人話立法會35+就可以光復香港
正常人經歷左今年仲會去投票嘅都知香港咩事啦
根本大家心照,只不過有一絲做到既野就盡做
只係有一班人成日老屈我哋以為投完票就會贏
再唔係就話投票等於放棄主線呢d on9 logic
好似以為自己先諗到呢啲嘢
我都係覆番佢姐

Ff個保王會沖
重on9過ff陳建波會趕民建聯d人出去
然後佢地會話計劃通攬炒成功
因議會全建制會令經濟環境倒退逼使港豬藍絲覺醒,我心諗你經過近來既事仲期望港豬藍絲覺醒放棄議會=俾更多機會藍營係各方面逼害真香港人
區選嗰時都係咁吹風, 但大家都見到就算幾灰都仍然有機會贏, 希望大家記住多一票真係好多, 唔好咁易被啲風向帶到自己放棄
做咗未必成功, 但乜都唔做先會一定失敗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞