求皮膚醫生,有冇巴絲曾經塊面生蠕型蟎蟲?

109 回覆
5 Like 26 Dislike
睇史泰祖?
你睇下佢最新d片 皮膚好到發光
佢講過自己有用外搽A酸 所以會爛面甩皮
面紅 可以打excel v
可以收埋毛孔 唔洗可cosmax 買
好多都有 around 1000-2000 一次
只可以講 soolantra 真係好有用 但真係比較貴
利申:用過 個陣睇醫生開比我
某啲藥房唔洗醫生紙都得
巴打睇邊個醫生我都好想試
lm
會痕定點?
睇到我啲毛孔好唔舒服
推銷文都有人信 世界真係咩人都有
我唔知我同你一唔一樣
試過有幾年好多暗瘡,又係乜都試過都唔好
嗰時真係好唔開心,街都唔想岀
後尾我發覺我飲牛奶同綠茶會岀暗瘡
但係講真我到而家都唔知係咪主要原因
我知道你一定好多建議都聽過

我以前睇過有啲人一日飲4公升水皮膚好咗

https://www.google.com.hk/amp/s/pretty.presslogic.com/amp/606485276170272/154009

但係我唔知係咪真係可以每日飲咁多水,不過你真係可以試吓飲多啲水
同埋我覺得食西藥反而會令皮膚差
即係有時我發燒,食足幾日藥就會生暗瘡

同埋我之前試過每日瞓覺都墊住張新既紙巾訓,因為覺得枕頭套好污糟,雖然我有洗

仲有如果我生咗一粒好大嘅暗瘡,我會查完暗瘡膏之後,剪好細嘅膠布黏着佢,等啲暗瘡膏唔好揩到落張被度,又唔會抹走左
姐係圖入面剪虛線嗰個位,又可以透氣

唔好灰心呀
一定會好返㗎!
好奇走去google完而家想嘔
中環大把有料專科,一次收千幾,但勝在有效。好過你去咩美院院又自己上網查。紅有好多原因,唔好亂咁幫自己定咩病。
我都有睇佢啲片 佢醫好過好多同佢一樣嘅人 油面毛孔粗暗瘡 搽咩都唔好 我自己都係好油 油到吸滿3張吸油紙
佢嘅治癒方法係食藥加做laser(總之做機但唔記得咩technique) 佢自己唔食藥係因為唔排除會生多個 而藥係會生畸胎

我自己跟佢方法 先食a酸 皮膚大大改善咗 而家好開心
有冇人知酒糟鼻點醫?
夏天個鼻會好紅 , 冬天會變紫色
之前醫生叫我揸類固醇
係有短時期改善 但停咗又一樣
A酸唔係要皮膚科醫生開先買到咩
係呀搵醫生開
睇邊個醫生
巴打可唔可以講下係睇邊個醫生 想試吓呢隻藥
巴打睇邊個醫生?我想試
旺角 黃錫明醫生Dr. Wong Sik Ming
遲左覆唔好意思
多謝巴打,搵日去睇你係因為蠕型蟎蟲去睇定其他原因?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞