求皮膚醫生,有冇巴絲曾經塊面生蠕型蟎蟲?

109 回覆
5 Like 26 Dislike
唔好睇咁多依D野自己嚇自己
問醫生
我自己都係成日有不同嘅皮膚問題
大部分都可以用游海水曬太陽飲檸水解決
如果樓主真係有呢隻病
係要用特定殺節肢類動物嘅藥嚟醫
不如你話比我聽邊到有護膚品有呢隻成份?
咁我梗係希望你呢啲撚屌冇生意啦
亂9咁講嘢 用吓個腦先啦
有冇聽過方慶生?
之前睇過都幾好,係個紋身上邊生咗啲肉瘤咁嘅嘢
都幾勁
好似係陳方安生個細佬 不過我冇乜研究
都只係單次性問題 你可以睇吓網上有冇意見
其實喺cosxxx每次打完IPL果一星期係會好白淨冇紅又出少左油,
但last唔到好耐
Cosxxx個醫生就係叫我俾錢再打多5次,但我又怕倒錢落海
老實講我又未去到好嚴重,主要塊面成日泛紅。
真係好想斷尾
Anyway, 多謝巴打既資訊
係 尤其香港呢啲咁嘅天氣 濕濕地 都唔知會唔會好容易生蟲
露撚晒底
玫瑰痤瘡有做facecial有用嘅話,美容師重勁過醫生啦。醫生都醫唔好,做facial會好
試下用七子白皂洗臉,平平地試下都好
床單同枕頭套要用熱水洗
至少一星期換一次

唔好再去Cosxxx la,出名overprice
先去睇醫生,再唔得先試下Aqua peel/silk peel
between, 我有睇過有人話茶樹精油有用,巴打可以search下。
屌你老母加慎入啦
真台灣皮膚科醫生 依個醫生幾出名 又有料
https://youtu.be/3YsbtBM9-yU
我覺得你可以睇醫生 醫生係專業 佢地先識診症 病徵相似又未必係 唔好自己嚇自己 take care
留名
尖沙咀有個皮膚科醫生叫何家強
睇開唔錯
樓主你去試下啦
祝早日康復
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞