[多圖] Morozoff香港區日本人總經理一路用日文屌示威者係曱甴,一路扮黃賺到笑

1001 回覆
2027 Like 54 Dislike
所以之前有巴打分析
話五毛最中意扮激進企道德高地係人都屌
不無道理
走啦五毛
冇人認同你呀
真係炒就唔會屈到佢SNS道歉啦
九成番日本做其他位
成班唔認同我就話我5毛
大佬呀 咁你地同5毛有咩唔同呀
又話要包容又話我5毛
講到尾都係想圍爐
你事敗了
搞屎棍
當年佢的確係25 wo
依加佢改變左咪再支持返佢
你同cap返我係中國人呀hi.jpg出黎有咩分別
雖然無幫襯過,咁快手我願意去支持吓
咩搞屎棍 定我勇武果句拎你地覺得我5毛?
乖,講聲習近平仆街冚家剷
甴近平比左5毛你未?
一齊講聲中共冚家剷
係 我認情緒主導
事實黎唔怕認
你地點講都好
我都係keep住留意 直到佢降職唯止
習近平仆街冚家剷
黑警死全家 死左拎條屍餵狗

咁就你就唔當我地5毛討論落去既我講幾多次都得
冇呀 仲有你地可唔可以update下d料
時事台都有講過5毛變左3毛

2ch都改左名幾年叫5ch

習近平仆街冚家剷
黑警死全家 死左拎條屍餵狗
可以翻日本賺juicy RMB了
警曱係想spin跪頸殺人嗰單嘢
https://lih.kg/2011978
I dont think you are 50cents, but I disagree with your opinion. I think we should keep monitoring the situation, but we really should thank the japanese mother company for their quick reaction to address our concerns
咩公司
賣咩架
不了
唔會再幫襯
OK
做咩無啦啦講英文?

咁快回應呢下的確係要讚

但我唔認同件事未完哂就收返d嬲

完左先收返嬲都未遲啦
要推
話佢上司明知佢twitter咁講野,已經包庇佢好耐果d係咪傻傻地 呢個馬場係管國際業務,其他國家嘅鋪頭都係佢管,又唔係坐喺同一間公司果種上司,冇睇佢社交媒體又幾出奇。
咪就係
你估個個國家都好似某國咁mon住曬人sns 乜嘢都監視咩
對唔住,寫返中文(我自己英文比較好,驚用中文會詞不達意)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞